Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

II. ročník Benefičního koncertu Linky bezpečí v čele s Ewou Farnou

22. 10. 2010 | Novinky

Chci být neviditelná, ať už to skončí, chci odsud pryč. Takové pocity mají občas všichni. Každý má někdy svůj „den blbec“ a nezáleží na tom, jestli je naše špatné rozpoložení odůvodněné nebo ne. Prostě to jednou za čas přijde, nic se nedaří, co se může pokazit, se zaručeně pokazí a naše nálada je někde hluboko pod bodem mrazu.


Naštěstí se my dospělí umíme s těmito pocity vypořádat. Ať už tím, že si vyjedeme na výlet se svým přítelem, vyrazíme s nejlepší kamarádkou do baru, nebo se doma zachumláme do deky a u hezkého filmu se potají vypláčeme. Jenže děti, ty si s tím často rady nevědí. Jak má malé dítě pochopit, proč se mu jeho starší spolužáci posmívají a ubližují mu? Jak se má srovnat s tím, že se jeho rodiče neustále hádají?


pozvankaNaštěstí je tady Linka bezpečí. Ano, ta Linka bezpečí, kterou známe všichni, protože funguje už 16 let, ale jen málokdo ví, že je nucena shánět rok co rok peníze na to, aby mohla dalších 12 měsíců opět pomáhat těm, kdo ji potřebují. Spolu s jejími partnery, kteří ji soustavně a neúnavně podporují, má nyní možnost přispět každý z nás. Nemusíte nikam chodit, nic zařizovat, jen si doma 28. října večer zapněte první program České televize nebo Český rozhlas 2 – Praha.


Pobavte se u zajímavých hudebních vystoupení II. ročníku Benefičního koncertu Linky bezpečí v čele s  Ewou Farnou a jejími zajímavými hosty a pošlete dárcovskou SMS. Víc dělat nemusíte. Vaše zpráva umožní další fungování této pomocné ruky, která je nabízena všem dětem v těžké životní situaci. Přispějte a pomozte. Člověk nikdy neví, co když jednou bude potřebovat podpořit i vaše dítě? Potom je tato pomoc k nezaplacení.


Nárůst sebevražedných a sebedestruktivních tendencí na Lince bezpečí


Ewa Farna, sedmnáctiletá nadějná zpěvačka, podporuje Linku bezpečí. Linka je v provozu už 16 let a za tu dobu na ní zavolalo přes 8 miliónů nešťastných dětí. Sama Ewa k tomu říká, že i ona si někdy není jistá, ale je důležité mít se komu svěřit, s kým se poradit. A kvůli těmto chvílím je tady Linka bezpečí. Nejčastějšími volajícími jsou teenageři, především dívky, ve věku 14 let. Alarmující je až dvojnásobný nárůst problémů s šikanou, týráním, zneužíváním a sebepoškozujícími a sebevražednými tendencemi.


K zachování této pomoci i v příštím roce potřebuje Linka získat finanční prostředky. Proto pořádá II. ročník Benefičního koncertu, při kterém mohou diváci zasílat dárcovské SMS. Na koncertě vystoupí spolu s Ewou také Pavel Šporcl, skupina Čechomor, beatboxer Nasty, Miro Žbirka a další. Za pomyslný moderátorský pult se postaví Saša Rašilov. Minulý ročník sledovalo přes 500 tisíc diváků a vynesl 3,65 miliónů korun. Podaří se Ewě překonat tato čísla?


Přímý přenos vysílá 28. října od 21 hodin první program České televize a Český rozhlas 2 – Praha.


DMS LINKABEZPECI na číslo 87777
(cena jedné DMS je 30 Kč)


Zdroj: Linka Bezpečí

Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
sd
[url=sd]sd[/url]
[linsdstext](https://google.com)
Obrázek uživatelky
profil
Webová stránka https://slovenskeonlinecasino.com/ je všetko, čo online hráč potrebuje na orientáciu v záplave online kasín. Všetky informácie, ktoré potrebujete vedieť o dôveryhodných online kasínach, sú zhromaždené na jednom mieste.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles