Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

SodaStream rodiny představují své nápady na lahodný sirup

2. 07. 2014 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

K jakým příležitostem si ho nejraději dopřávají?


Od letošního března tři SodaStream rodiny testují poslední model SodaStream Source. Výrobník se u našich reportérů stal součástí denních rituálů, u některých dokonce dominantou kuchyně a kuchyňského baru. Na výrobníku Source oceňují dvě novinky, které usnadňují přípravu nápoje doma tak, že ji zvládnou i děti. Tzv. systém snap&lock zajišťující, že láhev lze na výrobník jednoduše nacvaknout – odpadlo tak zdlouhavé šroubování.

Dalším přínosem je podsvícený LED displej, který ukáže aktuální úroveň nasycení připravovaného nápoje. Jedna kapka znamená mírné sycení, tři kapky naopak velmi perlivý nápoj. Malý detail, který si všichni naši testovači pochvalují.

„SodaStream sirup s příchutí Citron/Limetka skvěle nahradí citronovou šťávu, rozdíl vůbec není poznat. Naší oblíbenou citronádu si tak připravujeme skoro každý den“ Truksovi, Podolí

 
testování SodaStream„Jak se pomalu blíží léto, tak si hrozně rádi vychutnáváme ovocné nápoje. Napadlo nás, že bychom si mohli vymyslet svůj vlastní rodinný recept. Zrovna jsme doma měli příchuť SodaStream Citron/Limetka light, tak jsme jí využili místo citronové šťávy použili doma vyrobený sirup a rozdíl vůbec nebyl poznat. Osvěžující citronáda nám okamžitě moc zachutnala, takže si jí teď děláme pravidelně“, napsala paní Hanžlová. 

Na přípravu osvěžující citronády, která se bude v horkých dnech hodit, potřebuje paní Hanžlová 500 ml citronové šťávy vyrobené s pomocí příchutě SodaStream, 200 g třtinového cukru a 2 – 2,5 l perlivé vody. Postup je jednoduchý, všechny ingredience se promíchají, aby vznikla citronová směs. Ta se poté ředí do sklenice velikosti 0,4 l v poměru 0,2 l sodovky ku 0,1 l citronové směsi. Do sklenice přidejte kostky ledu a osvěžující nápoj je hotov. Citronádu Hanžlovi nejčastěji popíjejí na sportovních akcích, jakými jsou fotbal a koňské dostihy.

Všechny naše rodiny díky novému pomocníku v kuchyni zjistily, že si s ním snadno připraví osvěžující letní drinky podle svých vlastních preferencí. S čerstvými bylinkami, s ovocným sirupem nebo s příchutí alkoholu, společně se sodovkou si můžete oblíbené nápoje vychutnat každý den.

 „SodaStream a čerstvé bylinky – ideální kombinace na léto.“ Hanžlovi, Hradec Králové

I u rodiny Turksových nás zajímalo, jestli mají nějaký svůj rodinný recept na letní drink.
„Připadá mi, že jsme se ze zimy dostali rovnou do léta. A spolu s intenzitou slunečních paprsků se zvyšuje i naše spotřeba sodovky, ať už ochucené, nebo neochucené. Navíc mám léto spojené se sběrem bylinek a výrobou různých sirupů“, popisuje paní Tursková, jak přišla na svůj oblíbený recept.

Jako ideální osvěžení bez cukru tak Turksovi připravují nápoj z čerstvých bylinek. Do džbánku se sodovkou stačí přidat pár lístku meduňky a máty, pár kapek citronové šťávy a osvěžující nápoj je v mžiku hotový. Turksovi si ho vychutnávají především v horkých dnech, kdy stoupá teplota doma i venku.
testování SodaStream












„Se SodaStreamem si snadno připravíme naše oblíbené mojito!.“ Šichmanovi, Lovosice


testování SodaStreamA jaký je nejoblíbenější recept u poslední SodaStream rodiny? „Naším oblíbeným letním nápojem je klasika – mojito. U nás se mojito pije často. Jeho příprava teď v létě je opravdu snadná, mátu pěstujeme na zahrádce, takže stačí natrhat čerstvé lístky a tradiční koktejl mám hned hotový,“ vysvětluje paní Šichmanová.

Zkuste si doma připravit tradiční mojito podle návodu naší reportérky. Příprava je velmi jednoduchá – do hmoždíře dáme mátu a třtinový cukr. Utřeme v hmoždíři a pak přidáme limetku společně s cukrem a mátou. Do sklenice dáme led, Bacardi a směs cukru, limetky a máty. Vše zalijeme sodou z  výrobníku SodaStream.

„Dětem připravujeme nealkoholickou variantu s použitím nealko sirupu Koktejl Cuba Libre od SodaStreamuL“, doplňuje paní Šichmanová.


Zaujal vás projekt SodaStream reportérů a chcete se dozvědět víc o zážitcích našich rodin? Navštivte stránky www.sodastream.cz nebo www.facebook.com/sodadoma, kde budou testovači sdílet své dojmy, nápady na lahodné limonády a mnoho dalšího každých 14 dní.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku SodaStream rodiny představují své nápady na lahodný sirup:

 SodaStream rodiny představují své nápady na lahodný sirup
 SodaStream rodiny představují své nápady na lahodný sirup
 SodaStream rodiny představují své nápady na lahodný sirup
 SodaStream rodiny představují své nápady na lahodný sirup
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
máme a už dlouho používámeSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles