Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Česko Slovensko má talent 29.9. 2013

29. 09. 2013 | Aktuality
Šance vyhrát atraktivní ceny, upozornit na sebe před celým světem účastí  v Britain´s Got Talent a vystoupit před obávaným a mocným producentem Simonem Cowellem je lákavá! Vyhrát ale můžou jen ti nejtalentovanější a nejusilovnější, tedy ti, co jsou připraveni před porotou překonat sami sebe! Najde se někdo takový v dalším dílu Česko Slovensko má talent s datem 29.9. 2013? Uvidíme! 

Česko Slovensko má talent -  29.9. 2013:


V neděli nás v show Česko Slovensko má talent s datem 29.9. 2013 čeká úžasné vystoupení skupiny artistů na trampolínách, drezura teprve pětiletého krotitele „dravé zvěře“, tedy malých koz a kachen, vychutnáme si muzikálovou hitovku Teď královnou jsem já v pánském podání nebo vítězku ČR v Pole dance, která svým vystoupením u tyče ohromí porotu i moderátory.

Česko Slovensko má talent 29.9. 2013Dále v show Česko Slovensko má talent s datem 29.9. 2013 uvidíme nevídaný souboj nadaných kreslířů, hru na imaginární bicí, překonáme rekord ve skákání na jedné ruce a pozor, budeme svědky neuvěřitelného pěveckého objevu, ze kterého bude všechny mrazit! Tohle jste v žádné show ještě neviděli!

Nenápadný Mirek Sýkora totiž svým zpěvem a také nelehkým životním příběhem naprosto uchvátí všechny diváky v sále i u televizních obrazovek show Česko Slovensko má talent s datem 29.9. 2013. Porotu dostane tak, že nejen Lucie, ale i nejdrsnější  porotce Slávik bude dojatý k slzám!

Další díl show Česko Slovensko má talent uvidíte
již v neděli 29.9. 2013 ve 20:15 na Primě!


Zdroj, foto: Prima

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
hoch Mirek Sýkora zpíval úžasně a je mi moc líto co mu rodiče způsobili svým rozvodem.....
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle