Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 12.11. 2019 – Klára

12. 11. 2019 | Poslední díl
Jihomoravské (a tentokrát hlavně brněnské) Prostřeno! představí dva muže a tři ženy, které jsou v mírné přesile. Většina soutěžících v Brně žije a moravskou metropoli miluje. Servírka Klára sice pochází z jižních Čech, ale přízvuk už chytla betelný, při řeči zpívá jako pravá Moravanda. Úkolem týdne je nákyp, což by mohl být docela oříšek. Určitě pro řidiče Davida, který ten svůj nákyp hned v pondělí spálí, ale překvapivě ne pro „exota týdne“, zpěváka, který si nechá říkat Horset Vládce.

Dlouhovlasý „barbar“ hosty pozve do staré továrny, kde žije a zkouší s kapelou a kde je také seznámí se svým dobrodružným životem. I on se pokusí o rýžový nákyp a na něm si pochutná právě milovník sladkého David, který by u Horseta jinak zůstal hladový. Za zábavou se půjde dvakrát ven – jednou na minigolf a podruhé na střelnici, kde to ale neudělá ani trochu dobře těhotné Sabině.

Prostřeno – 12.11. 2019 – KláraNaštěstí se pak u Petry doma všechno srovná, miminko v bříšku se uklidní a hosté si to užijí a báječně se najedí. Hlavně díky Horsetovi pestré Prostřeno! má opět šťastného vítěze, který si odnese krásných 60 tisíc korun. Na koho se usměje štěstěna na jihu Moravy? Kdo to bude tentokrát? Trochu jí můžete pomoci, když nezapomenete hlasovat; vždyť deset tisíc může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 12.11. 2019 – Klára:


V úterý  12.11. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno servírka Klára (27). Druhá hostitelka obývá sice garsonku jako pro princezny, ale malou jako komůrka ve věži, takže se vaří sice ve stejném domě, ale v mnohem větším a komfortnějším bytě u jejího bratra. S tím je blondýnka Klára jedna ruka a ráda hlídá i svého malého synovce.

Sourozence, kteří pocházejí z jihu Čech, spojuje také práce v pohostinství. Klára je servírka a práce ji moc baví. S jídlem si ráda pohraje a dává si záležet na servírování, protože se podle ní jí nejprve očima. Druhá hostitelka má výhodu – jako vyučená cukrářka zvládá moučníky, pravděpodobně ji nebude dělat problém ani úkol týdne. Jako pekařka se ale moc neosvědčí – domácí chléb k předkrmu jí nevykyne ani na druhý pokus, a tak Klára i hosté musí vzít zavděk chlebem koupeným, prý ale výborný.

Návštěvě zachutná i vegetariánský „cuketový tataráček se sušenými rajčaty“, poněkud hůře dopadne italská polévka minestrone. Slavná zeleninová polévka je přijata poněkud s rozpaky, ale obrácený řízek s přílohou mnoha chutí většině spolustolovníků chutná, jen David, co už má odvařeno, není z přílohy z batátů s brambory a s příchutí křenu nadšený. O hlavním chodu se bude u stolu hodně mluvit. Krásně a nezvykle vypadají Klářini poslední „višňoví ježci na kaštanech“, moučník je ale natolik sytý, že hosté už prostě nemůžou…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Klára, v úterý 12.11. 2019 od 17.50 hodin na Primě

Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 12.11. 2019 – Klára:

Prostřeno – 12.11. 2019 – Klára
Prostřeno – 12.11. 2019 – Klára
Prostřeno – 12.11. 2019 – Klára
Prostřeno – 12.11. 2019 – Klára
Prostřeno – 12.11. 2019 – Klára
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !