Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 13. 6. 2019 – Šárka

13. 06. 2019 | Poslední díl
Prostřeno! tentokrát zamíří do Plzeňského kraje. Spíš to ale vypadá, jako kdybychom se ocitli někde u slovenských hranic než v západních a jihozápadních Čechách. V boji o titul nejlepšího hostitele a výhru 60 tisíc se totiž utkají rovnou dva Slováci. Každopádně muži budou v mírné převaze tři ku dvěma a možná i proto soutěžící zaskočí ne úplně jednoduchý úkol týdne. Účastníci mají totiž uvařit ovocné knedlíky. A u stolu se také setkají dvě spolužačky, které se už léta neviděly, a mezitím se obě staly maminkami.

Chvíli to vypadá na dívčí alianci proti klukům, ale opravdu jen chvíli, pak bude každý hrát sám za sebe. Na jídelníčku budou tentokrát většinou samé rolády a šťouchané brambory, takže bude velká možnost srovnání. A to pro někoho nedopadne úplně dobře. Jak to na Plzeňsku dopadne nejen s úkolem týdne? Kdo to celé vyhraje? Sledujte i Prostřeno! každý všední den a dozvíte se to! A nezapomeňte hlasovat, vždyť deset tisíc korun nemusí získat jenom váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 13. 6. 2019 – Šárka:


Prostřeno – 13. 6. 2019 – ŠárkaVe čtvrtek 13.6. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno Šárka (24). Nikola, která chodila do školy se Šárkou, předpokládá, že jim Šárka ve čtvrtek vytře zrak. To se ale mýlí. Hosté nad jejím výkonem i chováním spíš nechápavě kroutí hlavou. Prostoru v garsonce, kde žije hostitelka se svým dítětem a partnerem, je tak málo, že soupeři stráví dost času na balkoně, odkud je krásný pohled na Plzeň.

A v kuchyni se mezitím odehrává pěkné divadlo. Šárka je prostě živel a s ničím se moc nemaže. Vaří i to, co nezná. A pak to podle toho vypadá… Je toho hodně, co Šárka nejí, ale miluje brambory. Proto je dala i do svého předkrmu z uzeného lososa, který doprovodí bramborový salát. Šokuje kuřecím vývarem s domácími nudličkami. Ty dělá Šárka poprvé v životě a v polévce nechá celé kusy zeleniny, ať si s tím hosté nějak poradí. Oni to doma mají takhle rádi, a basta! Pak připraví další roládu, kuřecí se šťouchačkami, ta se jí povede asi nejvíc a kupodivu napodruhé i úkol týdne, krupicové ovocné knedlíky.

Tento experiment nakonec vyjde a chutná i Nikole, která se jinak nestačí divit… Když večer končí, budou nakonec všichni rádi: Šárka to má za sebou včetně poslední přeslazené panna cotty s naopak ostře kyselým ovocem i podivné zábavy se žehličkami a pokusem o techniku malování voskem a hladoví hosté se doma ještě stihnou dorazit něčím u ledničky a rozjímat nad tímhle bláznivě podivným večírkem u mladé maminky.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Šárka, ve čtvrtek 13. 6. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 13. 6. 2019 – Šárka:

Prostřeno – 13. 6. 2019 – Šárka
Prostřeno – 13. 6. 2019 – Šárka
Prostřeno – 13. 6. 2019 – Šárka
Prostřeno – 13. 6. 2019 – Šárka
Prostřeno – 13. 6. 2019 – Šárka
Prostřeno – 13. 6. 2019 – Šárka
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !