Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 15.4. 2016 - Leona

15. 04. 2016 | Poslední díl
Jihomoravský kraj reprezentují dva muži a tři milé ženy. Jeden z mužů je sympatický gay Milan a druhý trošku podivín, který začne v pondělí dost nešťastně. Hosty šokuje Davidova domácnost bez ledničky, přejde je chuť k jídlu a vypadá to, že možná přejde i samotného hostitele. Nakonec to vypadá tak, že David, který prý v soutěži nemá co dělat, nepřišel vyhrát, i když by se mu padesát tisíc určitě hodilo, ale spíš se chtěl dosyta a dobře najíst a napít.

Toho se dočkal a po týdnu úplně rozkvetl. V pátek přijde k Leoně dokonce vyfintěný a navoněný. Také rád pomáhá lidem, což během týdne dokáže, i když o to ne každý stojí. Bude to týden rolád a brambor, úkolem týdne je příprava vlastní domácí paštiky. A ukáže se, že paštika zase není na přípravu tak složitá, jak se všichni domnívali. Kdo to nakonec v Jihomoravském kraji vyhraje? Sledujte další týden s pořadem Prostřeno!

Prostřeno – 15.4. 2016 – Leona: 


Prostřeno – 15.4. 2016 - LeonaV pátek 15.4. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Leona (39). K poslední hostitelce se vracíme do Znojma. David přišel zase o mnohem dříve s nabídkou pomoci. Tentokrát ho hostitelka odmítne a pošle ho na procházku. Jen by ji znervózňoval, má před sebou ještě hlavní chod a spoustu dodělávek. U přípitku s tradiční pálenkou opět lítají skleničky. Je to proto, že na jižní Moravě mají toho alkoholu tolik, že si ho mohou dovolit rozlévat po zemi, jak se s nadsázkou domnívá hostitelka?

A Milan, který toho docela hodně nejí, přesto se zatím držel zpátky, v pátek v pořadu Prostřeno s datem 15.4. 2016 upozorňuje, že na jídelníčku je hodně věcí, které nesnáší. Kari, kapusta, brusinky, a protože prý nejí ani kachnu a mandle, tak mu nesedne ani Leonina kachní paštika. Že by ve finále začal taktizovat? „Já tady budu dnes za hajzla,“ uvědomuje si Milan, kterému to během poslední večeře prý tak vyšlo.

Hostitelka to ale vidí jinak - prostě v ní vidí konkurenci. Ale ani ostatní kromě Davida nejsou v pořadu Prostřeno s datem 15.4. 2016 z jídla nadšení. Kari polévka s kuřetem je moc slaná a výrazná, aspoň pro Danu, která kořeněné pokrmy nemusí. Plněná vepřová panenka v kapustovém listu se šťouchanými bramborami a tymiánem je spíš zklamáním, stejně jako pošírovaná hruška s ořechy a šlehačkou.

Úkol týdne musí Leona v pořadu Prostřeno s datem 15.4. 2016 připravit také, přestože má paštiku na předkrm, jak se jí zdaří vegetariánská varianta? Leoně ještě není čtyřicet a už je babičkou, což kolegům neujde a je to téma k hovoru. Milana to nešokuje, sám má dvě sestry, které měly děti už v sedmnácti. Kreativní zábava u stolu by měla jít nejlépe Davidovi, který je vyučeným zahradníkem. Na pořadu jsou totiž kytičky…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Leona,
v pátek 15.4. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 15.4. 2016 - Leona:

Prostřeno – 15.4. 2016 - Leona
Prostřeno – 15.4. 2016 - Leona
Prostřeno – 15.4. 2016 - Leona
Prostřeno – 15.4. 2016 - Leona
Prostřeno – 15.4. 2016 - Leona
Prostřeno – 15.4. 2016 - Leona
Prostřeno – 15.4. 2016 - Leona
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kroj