Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 17.4. 2017 – Elena

17. 04. 2017 | Poslední díl
V Praze a blízkém okolí se tentokrát sejdou čtyři ženy a jediný muž, mladý obchodní zástupce Čeněk. Už v pondělí je jasné, že tahle pražská parta má pěkně mlsné jazýčky, možná i velké ambice, ale není hádavá. Atmosféra kolem stolů je příjemná, nikdo nikoho schválně nepodráží nebo neuráží, i když mezi dvěma soutěžícími ženami je rozdíl skoro padesát let!

Ale důchodkyně Eva je mladá duchem a teprve šestnáctiletá Elena na svůj věk naopak zralá. Až do pátku soutěžícím vydrží dobrá nálada, přestože se musí poprat i s výzvami a s úkolem týdne, kterým je tentokrát cheesecake.

Prostřeno – 17.4. 2017 – ElenaVe finále už jsou všichni pěkně přeslazení, a už se snad nenajde nikdo, kdo by měl problém tenhle módní moučník správně vyslovit. V Praze nebude chybět ani módní policie a uvidíme pár zajímavých bytů – a jeden skoro palác. Nenechte si ujít další Prostřeno!

Prostřeno – 17.4. 2017 – Elena:

 
V pondělí 17.4. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno benjamínek týdne Elena (16). Jako první se k plotně postaví studentka Elena. Teprve šestnáctiletá studentka hosty překvapí moderním menu a také informací, že nejí maso – přesto podává rybu. Je to losos s řeřichovým krémem a gratinovanými bramborami Dauphinoise, výborný, soupeři jsou během pondělního „oťukávacího“ večera potěšeni.

Hostitelka dbá na to, aby své chody dobře dochutila, nebojí se bylinek, to platí i pro šalotkovou polévku se špenátovým pestem. Jen úvodní cizrnové kuličky nechutnají úplně stejně všem, hostitelka ale musela zaimprovizovat. Chutný je i malinový trifle, který celou první večeři završí. Jako odvážná se Elena projeví i během své zábavy – vlastního hudebního vystoupení se zpěvem, kdy se nenechá ochromit trémou.

I během celého týdne se chová jako sebevědomý mladý člověk s vlastním názorem, který se nebojí často a otevřeně projevit. Přitom není vůbec arogantní a udrží si dobrou náladu, i když jako první hostitelka to nemá vůbec snadné.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Elena,
v pondělí 17.4. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 17.4. 2017 – Elena:

Prostřeno – 17.4. 2017 – Elena
Prostřeno – 17.4. 2017 – Elena
Prostřeno – 17.4. 2017 – Elena
Prostřeno – 17.4. 2017 – Elena
Prostřeno – 17.4. 2017 – Elena
Prostřeno – 17.4. 2017 – Elena
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda