Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 17.4. 2018 – Helena

17. 04. 2018 | Poslední díl
Prostřeno! s mladými hostiteli proběhne v Libereckém kraji. Hlavní šedesátitisícovou výhru si na severovýchodě Čech budou chtít vyvařit a vysoutěžit tři muži a dvě ženy. A čeká je opravdu náročný úkol týdne nejen na čas, ale i na kuchařskou zkušenost – domácí chléb. Jak si s tím hostitelé poradí? Pojedou domácí pekárny naplno a budou se v nich mísit a péct již koupené chlebové směsi? Ano, i ne. Na Liberecku to bude tentokrát hodně o taktice - dva pánové se totiž rozhodli, že budou body šetřit.

Martin a Radim jsou taktici, i když každý jinak a Martin spíš z recese a radosti ze hry. Mladý vysokoškolák také na své hosty zkusí pár chemických pokusů. Snad to u něj ve vile nevybouchne. Stane se z toho dramatická bitva taktiků? Nebo to nakonec bude všem skoro jedno a odpustí si? Hosté mají pěkně mlsné jazýčky. Kdo ze soutěžících získá největší divácké sympatie a tím vylepší domácí rozpočet o deset tisíc korun? A který z hlasujících diváků se bude radovat ze stejné částky? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a dozvíte se to!

Prostřeno – 17.4. 2018 – Helena:


Prostřeno – 17.4. 2018 – HelenaV úterý 17.4. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno trojnásobná maminka Helena (35). Druhá hostitelka má kreativního uměleckého ducha, zčásti prý studovala i v Portugalsku a Brazílii, takže je pravděpodobné, že Helena umí portugalsky a s tím souvisí i její brazilská zábava, ukázka bojového umění s tanečními prvky - capoeira, zatím bílá vrána v pořadu Prostřeno!

Helena má ráda lehčí kuchyni, nosí nepřehlédnutelné originální šperky, bydlí v útulném domku plném pohody, který je zařízen v tradičním i moderním duchu. Úterní menu je zčásti ovlivněné zahraničím, zčásti je i domácké. Oba směry představuje předkrm, což je paštika z drůbežích jater, opět doplněná domácím pečivem, které hostitelka prý připravuje celkem často a běžně. Název polévky Vichyssoise neumí skoro nikdo přečíst, ale tato polévka se v pořadu již několikrát vařila.

Jde o krém z jihofrancouzského města Vichy, hlavními surovinami jsou pórek a brambory. V létě se polévka podává vychlazená, v zimě teplá až horká, a pro tuto verzi se nakonec hostitelka rozhodla. Talíře zůstanou k Helenině radosti prázdné a už se všichni těší na hlavní chod, zapečené kotlety s plátky brambor a šlehačkou. Jídlo, které v té či oné podobě známe všichni z domova, a právě proto si ho hostitelka vybrala. Jenže nebude právě kvůli tomu připadat ostatním moc obyčejné?

Hezký je způsob servírování v zapékacích miskách, ale někdo to má radši méně vypečené… Neslavně dopadne pokus o malé dortíky Pavlova. I když sněhový dezert s ovocem vypadá jednoduše, jednoduchý na přípravu úplně není. Helena se svým večerem proto zcela spokojená není, to ale ještě netuší, jak moc bodování ovlivňují její mužští soupeři.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Helena,
v úterý 17.4. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 17.4. 2018 – Helena:

Prostřeno – 17.4. 2018 – Helena
Prostřeno – 17.4. 2018 – Helena
Prostřeno – 17.4. 2018 – Helena
Prostřeno – 17.4. 2018 – Helena
Prostřeno – 17.4. 2018 – Helena
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !