Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 7.6. 2019 – Milena

7. 06. 2019 | Poslední díl
Uplynula celkem krátká doba a pořad Prostřeno! se vrací do Ústeckého kraje, kde se v boji o titul nejlepšího hostitele a kulatou výhru 60 tisíc korun utkají tři ženy a dva muži. Už na první pohled je jasné, že to bude velmi originální sestava hostů. A nelze nevzpomenout hlášku „Vždycky Most!“, protože z tohoto svérázného severočeského města pár hostitelů pochází. Na jídelníčku budou jídla česká i pokrmy z cizích kuchyní; jednou divočina, jehněčí, třikrát můžeme porovnat vývary.

Úkol týdne už souvisí s vrcholícím jarem a blížícím se létem, protože soutěžící mají připravit zmrzlinu, sorbet nebo jinou mraženou osvěžující pochoutku. Jak se jim to povede a u koho si mlsné jazýčky nejvíce pochutnají? A kdo bude u svého vaření sprostě nadávat? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a opět nezapomeňte hlasovat! Vždyť deset tisíc může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 7.6. 2019 – Milena:


Prostřeno – 7.6. 2019 – MilenaV pátek 7.6. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno Milena (36). Do malé obce Břvany na Lounsku hosty pozve poslední hostitelka Milena. Maminka tří dcer žije s rodinou ve venkovském stavení, kde je spousta místa (a práce). Milena je celá naměkko, když si uvědomí, že týden končí. Má ráda lidi a soupeři jí jsou sympatičtí. Jenže dva z nich jí provedou takovou menší schválnost. Milena měla problém s dochvilností.

A tak jí to hosté oplatí, i když naopak. Dorazí o půl hodiny dřív a hostitelku zaskočí. Kvůli Davidovi a Jitce, kteří ji zdrželi předčasným příchodem, znervózní. Návštěva si sedne jako do kina a kuchařku pozoruje, přestože Milena nesnáší, když se jí při vaření někdo dívá pod ruce. Miloslava překvapí svým menu, nikdo by od ní nečekal jídelníček se dvěma asijskými chody. Proč zrovna kuchyně Dálného východu? Připraví čínskou sladkokyselou polévku s tofu a maki sushi.

Celkem jí to jde, i když si u přípravy ruliček s avokádem, lososem a krabími tyčinkami taky vytrpí své. Kdyby mohla, tak by své menu změnila na nějaké domácké. I Milena pod stresem začíná mluvit sprostě, smysl pro humor však neztrácí. Do moderní kuchyně patří i kachní prsa s batátovým pyré a zeleninovým ragú, hlavní chod na talíři vůbec nevypadá špatně.

Pro někoho jsou prsa moc vypečená, pyré studené, ale propadák to není. Koho zaskočí zábava s karaoke? Kdo se bude stydět a kdo si to užije? A jak se Mileně povede „čokoládový polibek“, podobný včerejší sladké tečce? Každopádně úkol týdne dotáhne kuchařka poslední večeře téměř k dokonalosti. A nakonec náš čeká ještě porce upřímnosti – páteční chvilka pravdy.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Milena, v pátek 7. 6. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 7.6. 2019 – Milena:

Prostřeno – 7.6. 2019 – Milena
Prostřeno – 7.6. 2019 – Milena
Prostřeno – 7.6. 2019 – Milena
Prostřeno – 7.6. 2019 – Milena
Prostřeno – 7.6. 2019 – Milena
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !