Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – Šárka – 14.12. 2017

14. 12. 2017 | Poslední díl
Moravskoslezské Prostřeno! představí tři ženy a dva muže a diváky hodně překvapí. To tu ještě nebylo! Poprvé v historii pořadu muselo být natáčení přerušeno! Naváže se až po několika týdnech. Proč? Hosté se tak pohádali? Ne, během jídla omdleli a tři z nich odvezla záchranka do nemocnice! Kdo za to může? Nejnápadnější z hostitelů Pavel, u kterého se to ve středu stalo?

Ajťák, dobrodruh, cestovatel chodí na večeře bos, je dost upovídaný, má spoustu životních zážitků a další, který se odehrál pod dohledem kamer přímo u něj doma, si do svého životopisu – asi nerad – přidá. Hosté, hlavně Lucie, je na Pavla pěkně naštvaná, usmíří se ti dva nakonec? Lucie a Šárka, to jsou dvě soupeřky se zajímavými, ale smutnými osudy a obě ženy by moc potřebovaly vyhrát. Lucka bude kvůli synovi klidně taktizovat, vyjde jí to?

Prostřeno – Šárka – 14.12. 2017Každý by si přál hlavní výhru šedesát tisíc korun, ale hodně mohou ovlivnit i diváci. Který ze soutěžících od nich tentokrát získá nejvíce bodů? Kdo se stane vítězem divácké volby a kromě třiceti tisíc získá i řád Zlaté vařečky? Kdo si podle diváků odměnu zaslouží nejvíce? Sledujte výjimečné Prostřeno! ze severní Moravy!

Prostřeno – Šárka – 14.12. 2017:


Ve čtvrtek 14.12. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno Šárka (46).
Uběhlo pár týdnů, než se hosté zotavili z následků středeční večeře u Pavla. Chtějí se vůbec ještě sejít a pokračovat v natáčení? Prý ano, na tom se shodnou, takže se jede dál podle plánu. Ve čtvrtek by se všichni měli sejít u Šárky, které se mezitím změnil život. Bohužel, k horšímu… Nepracuje a přišla o dítě, které měla v pěstounské péči, takže ve svém skromném bytě teď žije jen s vlastní čtrnáctiletou dcerou. Po svěřené dívce se jí prý moc stýská, ale na druhou stranu to bere docela srdnatě.

Má finanční problémy, dokonce držela přes víkend půst nejen kvůli zdraví, ale prostě jí na jídlo scházely peníze. Paradoxně z toho, že hraje na city ostatních, ji obviňuje Lucie, která se sama neváhala podělit o svůj neveselý životní příběh. Dorazí ve čtvrtek i Pavel? Přijde opět bos a jako poslední, ale nese květiny, aby se dámám omluvil. Hostitelka je šťastná, vždyť kytku už nedostala ani nepamatuje, ale Lucie se na Pavla stále zlobí a květy odmítne. Proč? V nemocnici jí sdělili šokující informace.

Opravdu si myslí, že ji chtěl Pavel úmyslně ublížit? Může za její kolaps skutečně etiopské chilli? A co o celé prekérní situaci soudí ostatní? Každopádně, chtějí slyšet pravdu! Ale než dojde místo zábavy na tvrdou debatu s Pavlem, účastníky čeká překvapivě dobrá večeře. Šárka v kuchyni sice místy bojuje, protože jí chybí třeba škrbka nebo šlehač, ale nakonec si docela poradí. Předkrm je jednoduchý, dva toustíky s různými sýrovými pomazánkami.

Hosté si pak opravdu pochutnají na dobré kuřecí polévce, která má všechno, co má mít, včetně dobré zavářky, a především na kuřecích řízcích se šťouchanými brambory. Jsou v nadýchaném pivním těstíčku a se salátkem. Poslední nepečený medovník je spíš průměrný, ale přes Šárčin neveselý životní příběh a Pavlovo vysvětlování obsahuje sladká tečka i jeden humorný prvek. Jako úkol týdne Šárka podává cukroví - Pavlovy koule!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Šárka,
ve čtvrtek 14.12. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – Šárka – 14.12. 2017:

Prostřeno – Šárka – 14.12. 2017
Prostřeno – Šárka – 14.12. 2017
Prostřeno – Šárka – 14.12. 2017
Prostřeno – Šárka – 14.12. 2017
Prostřeno – Šárka – 14.12. 2017
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle