Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vánoční dárek

2. 12. 2009 | Vaše příběhy

Vážené čtenářky, možná si budete myslet, že tento článek je vymyšlený, ale opak je pravdou. V předvánočním čase, kdy se již všechny obchodní řetězce zabývaly tím, jak a čím nejvíce upoutat zákazníka, si náš syn všiml akční cenové nabídky - KYTARA.

Na žádný hudební nástroj nikdy před tím nehrál. Ačkoliv nějaké doma máme, nejevil o ně zájem. Neustále však chodil a říkal, že ta kytara je pěkná, a stále dokola. S manželem jsme se shodli na jednom - na kytaru nikdy není pozdě.

Ještě jsem se poradila s kamarádkou, jelikož její manžel je muzikant a jejich syn hraje na vše možné. Ta mi sama řekla, že o této kytařeuvažuje, jelikož nabídka není za tu cenu marná....

Rozhodli jsem se tudíž s manželem, že synovo přání splníme. Na ježíška sice už nevěřil, bylo mu téměř patnáct let, ale i tak kytara skončila u našich milých sousedů, jelikož bychom ji neviditelně prostě nikam nedali. Nenápadným způsobem jsem den před Štědrým dnem pro kytaru došla, syn již spal. Jeden necelý den s utajováním kytary - to přežijeme, řekli jsme si, a celou krabici s kytarou jsme uložili za závěs do ložnice. Manžel měl za úkol po štědrovečerní večeři, v době, kdy já budu sklízet nádobí ze stolu, kytaru prostě přemístit na předem dohodnuté místo. Chtěla jsem totiž takové to přihořívá, hoří..., manžel ale nesouhlasil a řekl mi, že jsem měla určitě všechny dárky pod stromečkem a nikdo mě v tomhle směru také "nezlobil". Dala jsem mu za pravdu. Kytara se prostě v krabici opřela o zeď vedle stromku, jelikož jiné východisko nebylo.

Jenže náš syn ji naprosto přehlédl!!! Sice se to stát může, a asi každé z vás se někdy stalo, že zůstal jeden dárek pod stromečkem, či pověšený na stromečku. Ale tohle byla velká krabice!
    

Dívali jsme se společně na televizní pohádku a další pořady, syn chodil stále kolem a nic. Už jsme ho i podezírali z toho, že to dělá schválně. Byl již pozdní večer, kdy i přes naše neustálé a neudržitelné "výbuchy" smíchu vstal z gauče a popřál dobrou noc. Tak to už byla situace prostě neudržitelná. Syn nás zpovídal, čemu se tak celý večer smějeme. Rozsvítili jsme jako při prvotním rozbalování dárků lustr a zeptali jsme se, jestli pod smrčkem náhodou ještě něco není.

Teprve teď mu "svitlo". Měl z dárku velikou radost. A co myslíte? Už se na ni naučil hrát? Koupila jsem mu dokonalou příručku, ale nevím nic o tom, že by zvládl jediný akord. ... Ale tak to bývá. Prostě radost je na prvním místě, to ostatní musí přijít samo.

Těm, kteří můj článek dočetli až sem, mnohokrát děkuji

Autor: Vikitorie



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
To musela být sranda Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles