Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

10 nejžádanějších nabídek ubytování přes Airbnb v Evropě

3. 01. 2017 | Vaše tipy
-Komerční sdělení-

Sníte o letní dovolené v Evropě, která ale bude mít v sobě nádech dobrodružství? Chcete nasát pravou atmosféru místa, kde se chystáte odpočinout a nasbírat nevšední zážitky? S Airbnb nebudete pouhým návštěvníkem některého z evropských měst, budete doopravdy žít tamními zvyky a kulturou s pomocí hostitelů, se kterými se budete cítit, jako byste byli doma. Každý dům nebo místo, které si k bydlení zarezervujete, je unikátní, stejně jako zážitky, kterých během dovolené prožijete nespočet.

Než začnete letní odpočinek plánovat, přinášíme vám 10 tipů na ubytování v Evropě, které se nejčastěji objevuje na tzv. wishlistech cestovatelů z celého světa. A nejde pouze o byty a domy, v nabídce najdete například i hausbóty, hrady nebo domky na stromech. Zkrátka nudnou dovolenou s Airbnb nezažijete!

Itálie











Ptáte se, které Airbnb ubytování je úplně nejžádanější? Jsou to domy na stromech, které dotváří nádhernou přírodní scenérii. Oba domy najdete v Itálii, první z nich je v Toskánsku a druhý je v San Salvatore Monferrato a nabízí návštěvníkům nádherný výhled na okolní pláně.














Velmi oblíbeným filmem mezi uživateli Airbnb jsou Piráti z Karibiku. A speciálně ústřední postava Jacka Sparrowa. Právě jím je inspirován další vyhledávaný dům na stromě (vpravo) a také chatka na obrázku vpravo. Oba tyto domy se nachází v Cornwallu v nejjižnější části Velké Británie.













Netradičním, ale velmi oblíbeným ubytováním jsou hausbóty. Mezi ty úplně nejatraktivnější patří ty v největších evropských metropolích. V žebříčku TOP 10 se umístily hned dva. Jeden v Paříži a druhý v Amsterdamu.












Rádi byste prožili dovolenou, na kterou nezapomenete? Pokud se ubytujete v těchto dvou nejmoderněji vybavených domech, ručíme za to, že na ně nikdo nezapomenete. První z nich je na odlehlém místě na severu Islandu. Podobný výhled nenajdete nikde jinde na světě. Druhý z nich je na opačném konci Evropy, na Mallorce. Milovníky tepla si i tento kontejnerový dům dozajista získá.













Nejvyhledávanější desítku Airbnb ubytování uzavírají opravdové skvosty. Prvním z nich je apartmán v nádherné řecké vesničce Santorini. Takový pohled z terasy nikde jinde na světě nezažijete. Poslední ubytování je pro opravdové fajnšmekry. Jde o historický hrad v severní Anglii, kde si můžete zarezervovat jeden z patnácti pokojů. Opravdu se v něm budete cítit jako král!

A vzhledem k tomu, že jsme v České republice a máme nádherné hlavní město, přinášíme vám i 5 nabídek ubytování přes Airbnb v Praze, které se nejčastěji objevují na wishlistech cestovatelů z celého světa.

Za tento jedinečný byt v samotném srdci Prahy dáte dva tisíce korun. Najdete v něm dvě dvoulůžkové postele a přistýlku, takže pro rodinu je tento byt naprosto fantastickou volbou.

Fascinující výhled nabízí další prostorný byt, který je přímo na Starém městě. V bytě se mohou ubytovat až 4 lidé a vzhledem k poloze bytu, máte všechny historické památky na dosah ruky.

Tento byt, ve kterém na vás hned dýchne prvorepubliková atmosféra, vám nedá oddych od zážitků ani po celém dni stráveném mezi pražskými historickými památkami. Byt má své kouzlo, které pocítíte na každém kroku. Ubytují se v něm až čtyři lidé a cena je více než příjemná – 1285 Kč za noc.

Pět minut od Václavského náměstí je slunný, čistý a nadstandardně vybavený byt za skvělou cenu. Čtyřčlenná rodina zde zaplatí za noc 1356 Kč. Samozřejmostí (stejně jako u předchozích bytů) je Wifi připojení nebo velká LED televize.

Poslední z pěti ubytovacích zařízení je studio, které nabízí domácké a útulné prostředí nedaleko Riegerových sadů a parku na Vítkově. Čtyři návštěvníci zaplatí za noc lidových 1047 Kč.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda