Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

10 super tipů na last minute dárek

3. 04. 2015 | Zajímavosti
Shánět dárek na poslední chvíli není ideálním řešením, ale někdy to jinak nejde. I ten, kdo všechno zařizuje s předstihem, se může lehce dostat do časové tísně. Pak přijde vhod rada, jak co nejrychleji vybrat skvělý dárek, který potěší. Pro inspiraci vám přinášíme deset zajímavých tipů, pomocí nichž můžete problém s last minute dárkem hravě vyřešit.       

1. Věnujte dárkovou poukázku

Málokoho na poslední chvíli napadne něco kloudného, proto si zbytečně nedělejte starosti a místo dárku pořiďte v obchodě dárkovou poukázku. Obdarovaný si už sám vybere zboží podle svého vkusu a vy nemusíte mít strach, že koupíte dárek, který skončí na dně skříně.      

2. Překvapte adrenalinovým zážitkem

Last minute dárek můžete online objednat u agentury na zážitky. Z pestré nabídky určitě vyberete, co obdarovaného nejvíc nadchne. Může to být seskok padákem nebo let balónem. Pro méně odvážné jedince zvolte třeba relaxační masáž nebo návštěvu pivní lázně.

originální dárky

3. Originálně darované sladkost

V každém hypermarketu je k sehnání pěkná skleněná dóza a také spousta dobrot. Kupte například balíčky s různými druhy gumových medvídků a nasypte je do průhledné dózy, kterou ozdobíte barevnou mašlí. V dóze ze skla se budou hezky vyjímat i čokoládové bonbóny.

4. Vyrobte dárkový šek na cokoliv

Chytře zamaskovat, že jste vlastně nic nestihli koupit, můžete vlastnoručně udělaným dárkovým poukazem. Obsahovat může například pozvání na skleničku vína, na minigolf či do kina. Obdarovaný tak dárek dostane včas – jen si ho „vybere“ jindy.

5. Drobný dárek za pár korun

Kdo má šikovné ruce, zvládne last minute dárek zhotovit doma. Pro obdarovaného může mít větší cenu než velký, luxusní dar. Zkuste třeba z překližky nebo obyčejného kartonu vyrobit rámeček na fotku a pak ho originálně pomalovat.

6. Jedlý dárek z domácích zásob

Pokud v létě zavařujete ovoce ze zahrádky nebo umíte marmeládu, může se výsledek vaší námahy stát i super dárkem na poslední chvíli. Sklenici stačí dekorovat stužkou a přelepit etiketou s vtipným popiskem a dávkováním.

7. Předplatné časopisu

Vyberte pro oslavence jeho oblíbený časopis, ať už o historii, módě nebo chovu domácích mazlíčků. Rychle jistě stihnete vyrobit i dárkový certifikát, který můžete přidat k předplatnému.   

8. Lístky na premiéru

Milovníkům kulturních zážitků neváhejte na poslední chvíli věnovat vstupenky do divadla nebo do kina. Pokud je pořídíte formou voucheru, může si obdarovaný termín představení vybrat sám.   

9. Trochu netradiční kytice

Sháníte dárek pro partnera a čas kvapí? Zaběhněte do supermarketu, nakupte šišky salámů nebo párky a uvažte neobvyklou kytici. Místo uzenin můžete použít třeba doutníky.

10. Peníze jako nouzovka

Zapomněli jste na dárek za vysvědčení pro vašeho potomka a chcete mu darovat rozumnou finanční hotovost? Pak to udělejte netradičně – třeba v kufru autíčka, které narychlo seženete v hypermarketu.  


Máte také svůj zaručený tip na last minute dárek? Podělte se s námi o něj…    



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !