Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

100 inspirací z ekoateliéru

11. 09. 2010 | Knižní tipy
Název knihy: 100 inspirací z ekoateliéru
Autor: Jitka Horová
Nakladatelství: Portál
Rok vydání: 2010
Počet stran: 136 str.
Cena: 203 Kč


Vítáme vás v kouzelné říši ekologického výtvarnictví. Materiál, který pro tvoření potřebujeme, máme doslova po ruce. Zajímavé výtvory vznikají z časopisů, krabiček, kelímků, přírodnin. V knize se setkáte s tradičními technikami v novém, jednoduchém a hravém pojetí.


100-inspiraci-z-ekoatelieruSto tvořivých radostí rozvíjí cit a fantazii, pomáhá přírodě a šetří finance. Pestrobarevné obrazce, přáníčka, zvířátka, kouzelné duhové lampičky, průsvitné okenní dekorace, mozaiky, skládanky, vázy… Náměty jsou určeny rodičům, učitelům a vychovatelům předškolních a mladších školních dětí.
Jitka Horová působí jako ekovýtvarnice, je autorkou knihy Ateliér výtvarných nápadů (Portál 2008) a stálou spolupracovnicí časopisů Informatorium 3-8 a Děti a my. Je autorkou projektu Ekoateliér a kvalifikovanou lektorkou volnočasových aktivit se zaměřením na oblast environmentálního vzdělávání. Pořádá kurzy výtvarných činností spojených s tvořivou recyklací. Výtvarné objekty, které kniha představuje, vytvořili Jitka a Oldřich Horovi a Vlasta Nováková.


Tuto knihu 100 inspirací z ekoateliéru koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Portál.

PetraC
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 100 inspirací z ekoateliéru:

100 inspirací z ekoateliéru
100 inspirací z ekoateliéru
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !