Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

100+1 přírodních rad na hubnutí

30. 05. 2011 | Knižní tipy
Název knihy:
100+1 přírodních rad na hubnutí
Autor: Jarmila Mandžuková
Nakladatelství: Start
Rok vydání: 2011
Pevná vazba
Počet stran: 118 str.
Formát: 150 x 110 mm
Cena: 119 Kč

V tomto stručném, ale výstižném průvodci naleznete 100+1 přírodních rad a jednoduchých tipů, jak zhubnout a znovu nepřibrat. S touto knihou to určitě zvládnete!

Z obsahu knihy 100+1 přírodních rad na hubnutí
Kdo za to může?                                                           
Dědičnost není bez viny
I na věku záleží!
Dieta již nikdy více
Jak se chová náš organismus, když držíme dietu?
Jaká by měla být ideální váha?
Kolik kilogramů zhubnout?
Nehubněte rychle!
Hubněte sami pro sebe!
Radost z hubnutí
Vše se točí kolem jídla
Nejíst méně, ale jinak!
Vláknina – poklad nad poklady
Dejte si na talíř…
Když nás honí mlsná…
Vitaminová strategie
Minerály pro i proti
Tajemství „spalovačů tuků“
Voda - základ života
Vyberte si „hubnoucí nápoj“
Hubnutí se šálkem čaje…
Objevte svoji bylinku
I gemoterapie může pomoci
Akupunktura na pomoc
Akupresura – léčení bez jehel
Pohybem ke štíhlé linii
Hubnutí s jógou
Hubnutí ve spánku
Myšlením ke štíhlosti
Měsíc nad hlavou
I barvy pomáhají v hubnutí
Magické kameny
A nakonec…

start-100+1-prirodnich-rad-na-hubnutiUkázka z knihy 100+1 přírodních rad na hubnutí:

Hubnutí se šálkem čaje…
Nalijte si do šálku čaj a shazujte kila s každým douškem! Čaje jako léčebné prostředky se těší stále větší oblibě, a to zejména díky dobré snášenlivosti a mizivým vedlejším účinkům. Sladidla, jako jsou cukr, med nebo umělá sladidla, pokud možno nepoužívejte, raději do čaje vhoďte lístek stévie, skořici, citronový či zázvorový prášek, mátu nebo koření kardamom, které vám díky obsahu éterických olejů, pozitivně působících na naši nervovou soustavu, navíc přidají dobrou náladu. A mějte na paměti, že je vhodně jednotlivé druhy čaje pravidelně střídat!

Rada č. 64

Zelený čaj je fyziologicky aktivnější než černý čaj. Díky tomu, že není fermentován, se v něm uchovávají důležité přirozené látky včetně vitaminů a minerálních látek. Působí preventivně proti rakovině, pomáhá při trávicích problémech, chrání před srdečními nemocemi a povzbuzuje organismus. Také urychluje uvolňování zásob tuku v těle, čímž napomáhá hubnutí. Doporučuje se konzumovat několik šálků denně. Spalování tuků podporuje i čínský polozelený čaj oolong,  který tvoří přechod mezi zeleným a černým čajem.  

Rada č. 65
Čínský červený čaj pu-erh byl v dřívějších dobách považován za nejvytříbenější čajovou sortu, která byla podávána pouze císařům. I dnes je v Číně univerzálním lékem dodávajícím energii a prodlužujícím život. Tento čaj se lidově nazývá „vrah tuků“, neboť podporuje spalování tuků, pomáhá snižovat váhu, zlepšuje činnost jater, reguluje látkovou výměnu a snižuje hladinu cholesterolu v krvi.

Rada č. 66

Himalájským bylinám se již po staletí připisuje léčivá moc a jsou základem tradičního ajurvédského lékařství. Čaj vidanga se skládá z kombinace rostlin, které napomáhají redukční dietě, snižuje chuť k jídlu, hladinu cholesterolu v krvi, regulují proces zažívání a odbourávají tukové buňky.

Rada č. 67

Japonský „král všech čajů“ hannasaki nabízí vše, co si můžeme pro své zdraví přát – odbourává tukovou tkáň, snižuje hladinu cholesterolu v krvi, detoxikuje organismus, posiluje imunitní systém a je bohatý na minerální látky. Jeho velká síla je ukryta především ve schopnosti harmonizovat životní energie jin a jang. 

Rada č. 68
Máte chuť na něco sladkého? Vypijte šálek jemně nasládlého čaje rooibos s příjemným aroma, který uspokojí váš mlsný jazýček, když máte chuť na sladké. Navíc snižuje vysoký krevní tlak a hladinu cukru v krvi a působí příznivě na trávení. Roiboos je jihoafrickým národním nápojem a je charakteristický sladkou chutí a červenohnědou sytou barvou.

Rada č. 69
Čaj z listů jasmíny paraguayské, známý jako maté, je oblíbeným nápojem na celém světě. Je vhodným čajem při hubnutí, potlačuje pocit hladu a upravuje trávení. Navíc pomáhá při detoxikaci organismu a má výrazné stimulační účinky.

Rada č. 70
„Nápoj Inků“, čaj lapacho pochází z Jižní Ameriky. Je připravován z vnitřní kůry stromu lapacho. Neobsahuje kofein, proto si ho můžeme dopřát i ve večerních hodinách. Zato obsahuje celou řadu minerálních  látek, odstraňuje z těla škodlivé látky, posiluje činnost vnitřních orgánů, podporuje trávení a látkovou výměnu. Říká se, že budete-li pít šálek tohoto čaje denně, dožijete se 100 let.

Více informací nejen o této knize 100+1 přírodních rad na hubnutí se dozvíte také na stránkách nakladatelství Start Benešov u Prahy.

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 100+1 přírodních rad na hubnutí:

100+1 přírodních rad na hubnutí
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !