Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

11. Čarodějnický kongres na hradě Kost

22. 06. 2014 | Kultura
Magický hrad Kost znovu otevírá své brány a zve k příjemnému prožití  prázdninového víkendu. Ve dnech 26. – 27.7. 2014 se na hradě Kost koná 11. Čarodějnický kongres na hradě Kost, který přinese víkend plný tajemství, magie i zábavy pro celou rodinu tentokráte v divokém rytmu Samby. Po oba dny (v sobou 26.7., 9.00 – 19.00, v neděli 27.7., 9.00 – 17.00) bude hrad plný odborníků na zdraví a esoteriku, kteří mají připravené zajímavé přednášky, oblíbené produkty i plnou náruč rad a moudrostí na všechny možné neduhy.

Dále zde potkáte celebrity a kumštýře, kteří se postarají o dobrou zábavu. Těšit se můžete například na zpěváky Martina Maxu, Josefa Vágnera a Richarda Pachmana na zpěvačky Anetu Adamovou a na Ranku, která představí své recitály autorských písní z nově vydaného alba Lásku svou mám, na oblíbeného herce Jana Čenského (známého např. z pohádek Princezny na trvalou, O princezně, která ráčkovala, Princové jsou na draka a ze seriálu TV Nova Ordinace v Růžové zahradě) a Otu Jiráka alis doktora Pantoflíčka z Ordinace v růžové zahradě. Humorista Ota Jirák  propůjčil  svůj hlas i plyšové postavičce Hele z dětmi milované dvojice Jů a Hele.

11. Čarodějnický kongres na hradě KostV sobotu 26.7. 2014 na 11. Čarodějnickém kongrese na hradě Kost je pro děti i dospělé připraven příběh o čaroději, který se své rodině tak trochu nepovedl. Nestraší, neškodí lidem a všechno poplete. Pohádku O Ježibabákovi zahrají členové Divadelní společnosti Josefa Dvořáka. A jak to všechno dopadne? No přece jako v dobré pohádce – dobře.

Esem v rukávu je ZUMBA v podání tanečníka Davida Valčuhy…


…která všem, kteří si ji vyzkoušejí, dokonale rozproudí krev, rozhýbe ruce i nohy a protáhne celé tělo. Tento temperamentní fitness taneční program sestavený na latinskoamerické rytmy a na směsici mezinárodních hitů (salsa, merengue, reggaeton, latin pop, flamenco, bollywood, belly dance a jiné.) se za asistence Davida Valčuhy v krátkém čase naučí a zatančí si úplně každý. Známý semifinalista televizní show Československo má talent 2011, tanečník nejvyšší třídy M v latinskoamerických tancích a přední pražský instruktor zumby totiž zná velmi jednoduchou, ale přitom impozantní choreografii, o kterou se na magické Kosti s návštěvníky podělí. 

Bonbónek pro odvážné


Aby toho nebylo málo, je na 11. Čarodějnickém kongrese letos pro návštěvníky připraven ještě jeden neodolatelný hit a obrovské lákadlo. Mohou se projít po 45 metrů dlouhém dřevěném ochozu, který je vybudovaný na posledním nádvoří podél cimbuří, a to bez jediného kovového spojovacího prvku! Ochoz je postaven ve výšce 10 metrů a nabízí překrásný pohled do údolí Plakánku. Celou akcí vás provede moderátor Českého rozhlasu Karel Sladký.

11. Čarodějnický kongres na hradě Kost

se uskuteční ve dnech 26. – 27.7. 2014


Zdroj, foto: Minerva zdraví

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 11. Čarodějnický kongres na hradě Kost:

11. Čarodějnický kongres na hradě Kost
11. Čarodějnický kongres na hradě Kost
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles