Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

112: Ztracené dítě, zástava srdce, riskantní přistání paraglidisty

10. 12. 2018 | Televizní tipy
FTV Prima přichází s pořadem  Linka 112, který volně navazuje na pořad Policie v akci. Pořad je v maximální možné míře založen na skutečnosti, přesto jde o fikci upravenou pro TV vysílání. Rekonstrukce jednotlivých příběhů jsou vytvářeny týmem odborníků, v dispečinku najdete skutečné profesionály, kteří svou práci považují za poslání.

Inovativní projekt FTV Prima má za cíl nejen pobavit, ale také přiblížit, co se děje na Lince 112. Jak náročná práce dispečerů je, proč je ale její bezchybná funkce nezbytná. Čtyři dispečeři, jejich boj o minuty, který dokáže zachránit lidské životy. Akce, drama a napětí. Linku 112 mohou lidé volat kdykoliv se ocitnou v nouzi. Dispečeři řeší případy, kdy jde o život nebo třeba i jen o pomoc při záchraně majetku a rychlé přivolání všech složek Integrovaného záchranného systému.

112: Ztracené dítě, zástava srdce, riskantní přistání paraglidistyNejzajímavější případy 50. týdne:

 
Ztracené dítě
 
Malé děti dokážou své rodiče pořádně vyděsit. Stejně tak tomu je i v případě malého Viktora, který se rozhodne neshody mezi rozvedenými rodiči řešit po svém.
 
Zástava srdce
 
K zástavě srdce může dojít i u teenagera. Student Honza Jedlička hraje několik dní počítačové hry a stravuje se pouze tak, že popíjí energy drinky. Díky tomu zkolabuje.
 
Pád paraglidisty
 
Pan Korytář uklízí okolo svého domu, když mu na zahradě dost nešikovně přistane paraglidista. Paraglidista je zraněný ale odmítá pomoc.
 
Jak v takových situacích jednat? Více informací najdete v přiložené tiskové zprávě. Stejně jako odkazy na bonusová videa k vybraným případům.

Sledujte od 10.12. 2018 každý všední den v 16.50 práci dispečerů na lince 112 a všech složek IZS.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !