Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

13. komnata Anny K

12. 11. 2010 | Televizní tipy

Zpěvačka Anna K., původním jménem Luciana Krecarová je dítětem z hor. Vždycky ráda sportovala, lyžovala, ale její cesta se nakonec vydala úplně jiným směrem. Byla nesmírně komunikativním dítětem, rodiče ji přihlásili na konkurz do Semaforu, kde jako osmiletá holčička poprvé stála na divadelních prknech. Její angažmá tam trvalo zhruba dvacet let.

Začala studovat konzervatoř, ale nad její touhou stát se herečkou nakonec zvítězila muzika. Už na studiích začala zpívat s kapelou a to jí zůstalo.

Z Luciany Krecarové se stala Anna K.  Postupně se stala známou, z rádia a televize jsme slýchali její hity. Vystupovala na koncertech, v klubech, na festivalech, ve sportovních halách.

Na první pohled se zdálo, že se v jejím životě všechno daří. Vypadala vždycky bezstarostně. Ale její duše si prošla hned několika životními zkouškami. Když jí bylo sedmnáct let, její maminka zemřela na rakovinu.  Druhá zkouška souvisela s její touhou po dítěti.  A to pořád nepřicházelo. Rozhodla se, že bude docházet na hormonální léčbu, podstoupila umělé oplodnění, ale všechno marně. Miminka se nedočkala.

Naposledy její životní sílu vyzkoušel osud nedávno. Byla jí diagnostikovaná rakovina prsu ve velmi pokročilém stádiu. V současné době má za sebou dvě operace, sedm cyklů chemoterapie a třiatřicet ozařování. Prožila psychické i fyzické propady, ale rozhodla se žít. A to se jí podařilo. Po více než roce má, jak říká "dobré výsledky" po vyšetření. Vrátila se na pódium a rozhodla se veřejně o své nemoci a především o prevenci hovořit. Ať už na charitativních koncertech, tak především formou kampaně „Chceš žít jako já?“, ve které nabádá všechny ženy k preventivním prohlídkám a možnosti řešit možná rizika rakoviny včas.

Průvodkyní 13. komnatou Anny K. je moderátorka Šárka Volemanová.

Vysílání: 12.11., 21.00 hod., ČT1

Opakování: 13.11., ČT1

 

Zdroj: Česká televize

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku 13. komnata Anny K:

13. komnata Anny K
13. komnata Anny K
13. komnata Anny K
13. komnata Anny K
13. komnata Anny K
13. komnata Anny K
13. komnata Anny K
13. komnata Anny K
13. komnata Anny K
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Já ji obdivuju,asi bych nebojovala,na to nemám Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
ta kampaň má smysl. Držím pěsti, aby se to nevrátilo!
Obrázek uživatelky
profil
..přeji Anně K. brzké uzdravení.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
super
Obrázek uživatelky
profil
hodně sil a hlavně vítězství na konci tohohle "závodu". Myslím, že svůj kalich hořkosti už si vypila, tak ať jí v životě čeká už jen to dobré. Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles