Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

13. komnata Bena Cristovao

13. 09. 2019 | Televizní tipy
Úspěšný zpěvák, tanečník a mistr Evropy v brazilském jiu jitsu zažil šikanu kvůli svému exotickému vzhledu. Pořad 13. komnata Bena Cristovao připravili: V. Jonášová, T. Svoboda a V. Stehlíková (Premiéra)

Zpěvák, textař, herec, sportovec a písničkář Ben Cristovao se proslavil především jako finalista televizní soutěže Superstar a vypracoval se v jednoho z nejúspěšnějších zpěváků mladé generace. Vyprodává sály, jeho profily na sociálních sítích patří u nás mezi nejsledovanější, má statisíce fanoušků. Idol mládeže, na první pohled dítě štěstěny, však musel zvládnout výzvy, které by leckoho srazily na kolena. Ben Cristovao da Silva se narodil v roce 1987 v Plzni smíšenému páru. Jeho rodiče se potkali na vysoké škole.

13. komnata Bena Cristovao odhalí, že matka studovala výtvarné umění a otec, který přijel na studijní pobyt z daleké Angoly, stavební inženýrství. Ben má mladší sestru Biancu, která žije ve Spojených státech. Obě děti byly jako míšenci v Česku velmi exotické a od útlého dětství se musely vyrovnávat s reakcemi okolí. Benovi se děti nevybíravě posmívaly. Ještě v předškolním věku se rodiče rozvedli a Ben se s matkou přestěhoval do Prahy. A s rostoucím věkem se 13. komnata Bena Cristovaostupňovaly i rasistické narážky na jeho vzhled. Maminka ho učila, že se nesmí litovat, ale zúročit svůj talent a pracovat na sobě. To si vzal k srdci a jeho vášní se stal sport. Ve svých devatenácti letech se stal naším nejlepším snowboardistou. V tomtéž roce ho ale stihla velká osudová rána. Jeho nejlepší kamarád Petr, s nímž měl blízký vztah, spáchal na Nuselském mostě sebevraždu. V tu chvíli se Benovi zhroutil svět. Sám měl vždy silnou vůli, neúspěchy ho spíš provokovaly k houževnatosti. Po maturitě si pohybově nadaný Ben začal přivydělávat i moderním tancem.

13. komnata Bena Cristovao prozradí, že v roce 2009 přišel zlom v jeho kariéře. Ambiciózní mladík k tanci přidal zpěv a přihlásil se do pěvecké soutěže. Po soutěži, kde skončil na sedmém místě, se začal naplno věnovat hudbě. V roce 2010 vydal první album a s druhým už zaznamenal úspěch. Jeho popularita rostla, ale dostavila se i osobní krize a těžké deprese spjaté s přepracováním a spoustou osobních i pracovních problémů. Pomohl mu sport a bojové umění, propadl brazilskému jiu jitsu. Ve své váhové kategorii vyhrál mistrovství Asie a je také mistrem Evropy. Stal se vrcholovým sportovcem a změnil životní styl. Dřívější milovník nočního života se začal vyhýbat alkoholu, vyřadil z jídelníčku živočišné produkty, stal se striktním veganem a aktivním obráncem práv zvířat. Našel životní rovnováhu. Dnes nemá pocit, že by Češi byli rasisté, miluje Prahu a necítí už žádnou křivdu.

Pořad 13. komnata Bena Cristovao můžete sledovat 13. 9. od 21,25 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 13. komnata Bena Cristovao:

13. komnata Bena Cristovao
13. komnata Bena Cristovao
13. komnata Bena Cristovao
13. komnata Bena Cristovao
13. komnata Bena Cristovao
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !