Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

13. komnata Evy Holubové

11. 08. 2017 | Televizní tipy
Známá herečka otevřeně mluví o tom, jak překonávala problémy s alkoholem (2006). Pořad 13. komnata Evy Holubové připravili: K. Formanová, P. Hoznauer a Z. Tyc.


Známá herečka Eva Holubová předstupuje před diváky, aby se s nimi podělila o svou zkušenost člověka, který svedl boj se závislostí na alkoholu. Průvodkyní strhujícím vyprávěním o těžké etapě jejího života se stala přítelkyně Klára Formanová. Eva Holubová trpěla endogenními depresemi a alkohol pro ni zpočátku fungoval jako antidepresivum. Cena, kterou však za chvilkovou úlevu zaplatila, byla příliš vysoká. Alkohol ochromil její vůli, narušoval práci a ničil vztahy s nejbližšími. Kromě Kláry Formanové se vyjadřují i její přátelé a spolupracovníci Ivana Chýlková a Jan Kraus. O tom, jak viděli v tomto období maminku, mluví s velkou bezprostředností také její děti.

Eva Holubová se nakonec odhodlala podstoupit léčení a byla úspěšná díky podpoře blízkých a péči odborníků, ale především díky sobě samé, své víře a motivaci. V současnosti se stále potýká s depresivními stavy, ale už jim dokáže lépe čelit a neřeší je pitím. Svěřuje se nám s tím, jak to někdy bývá těžké, ale celkově se cítí mnohem lépe a zpětnou vazbu jí dávají dobré vztahy s okolím.

13. komnata Evy HolubovéEva Holubová je aktivní, věnuje se charitě, propaguje AT linku, na niž se mohou obracet ženy se stejným problémem, jaký řešila ona. Holubová předkládá svůj osobní příběh s nezvyklou otevřeností, bez sebelítosti a síla její obdivuhodné osobnosti může být inspirací pro každého z nás.


Pořad 13. komnata Evy Holubové můžete sledovat

11. 8. 2017 od 13,55 hodin na ČT1!





Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 13. komnata Evy Holubové:

13. komnata Evy Holubové
13. komnata Evy Holubové
13. komnata Evy Holubové
13. komnata Evy Holubové
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles