Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

13. komnata Ivany Jirešové

29. 10. 2010 | Televizní tipy

Ivana Jirešová snila od druhé třídy základní školy o tom, že bude herečkou, a svůj sen si splnila. V roce 1990 jako čtrnáctiletá odešla z rodného Písku do Prahy studovat konzervatoř a už o sedm let později ji televizní diváci v anketě TýTý ocenili jako Objev roku.

Svoje první angažmá získala v Liberci. Bydlela v malé kobce na divadelní ubytovně, pracovala v baru, aby vyšla s penězi... ale na jevišti se jí dařilo. V Liberci hrála Ondinu i Elektru, v Plzni hostovala v roli Lizy Doolittlové v My Fair Lady, v Praze hrála Morganu v muzikálu Excalibur. Ani v současnosti si na nedostatek rolí nemůže stěžovat. Odpočívá jógou, ve které nachází zklidnění a protiváhu své dynamické povahy. Splácí a zařizuje domek za Prahou.  Tady žije se svým partnerem, hudebníkem Viktorem Dykem. Na první pohled by se dalo říct, že je šťastnou ženou s bohatě naplněným životem. I ona má ale svou třináctou komnatu.

Každý měsíc je postýlka v dětském pokoji dva týdny prázdná. Z rozhodnutí soudu totiž její pětiletá dcera žije střídavě u otce a matky. Je vzpomínkou na komplikovaný vztah, který se Ivana rozhodla ukončit. Brzy po té, co od svého partnera odešla, zjistila, že je s ním těhotná.  Byly to těžké chvíle. Věděla, že vztah nemůže fungovat, že s předchozím partnerem nechce žít. Zároveň ale cítila, že chce být matkou. Bylo jí 28 let a deset let předtím podstoupila po onkologickém nálezu operaci děložního čípku. I proto se rozhodla pro mateřství.

Tato 13. komnata neřeší a nemůže hodnotit rozhodnutí soudu ani tím, kdo situaci způsobil. Nahlédnout do vztahu dvou lidí je velmi těžké, téměř nemožné. Pohled otce, který v 13. komnatě z pochopitelných důvodů vystupovat nechce, je jistě odlišný. Náš pořad se nezabývá tím, kdo má pravdu nebo tím, zda existuje lepší řešení. Je sondou do duše matky, která kvůli nevydařenému vztahu nemůže být se svým dítětem tak, jak by si přála.

Pořadem provází moderátorka Šárka Volemanová.

Vysílání: 29.10., 21.00 hod., ČT1

Opakování: 30.10., ČT1

 

Zdroj: Česká televize

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
bolo to zaujímavé
Obrázek uživatelky
profil
Je mladá,krásná a tolik nešťastná moc jí přeju ať své dítě dostane.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
dvakrát ji nemusím, ten její je Hoffner z televize
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles