Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

13. komnata Karlose Vémoly

8. 11. 2019 | Televizní tipy
Zápasník smíšených bojových umění dokázal po propuštění z vězení a těžkých zraněních pokračovat v úspěšné kariéře. Pořad 13. komnata Karlose Vémoly připravili: S. Chytrová, A. Lněnička, M. Vojkůvka a V. Olmer (Premiéra)

Karlos „Terminátor“ Vémola, vlastním jménem Karel Vémola, se narodil 1. července 1985. Je hvězdou smíšených bojových umění MMA, začínal jako zápasník a kulturista. Jako první Čech se dostal do prestižní organizace Ultimate Fighting Championship. Je držitelem několika titulů ve střední i v polotěžké váze, a to v anglických i českých organizacích. A zároveň šestinásobným mistrem České republiky v řeckořímském zapase. Od roku 2013 začal střídavě zápasit v Česku i Anglii. Pak ale nastal začátek temného období. V roce 2016 začaly bulváry šířit informace, že ho čeká pobyt za mřížemi. První zprávy mluvily o drogách, pěstování a distribuci konopí. Pravým důvodem byl ve skutečnosti tzv. daňový únik, který je v Anglii přísně trestán.

13. komnata Karlose Vémoly13. komnata Karlose Vémoly odhalí, že byl odsouzen na rok, pak mu byl trest snížen. Poté ještě houževnatěji pokračoval v zápasnické kariéře. V Čechách se mu podařilo výrazně zvednout prestiž a popularitu MMA. Jeho nezdolná houževnatost se projevila, když se vážně zranil po absolvování dlouhé série zápasů. Jednalo se o těžký úraz páteře. I přes varování lékařů o možné hrozbě ochrnutí nastoupil během rekonvalescence k avizovanému utkání, v němž zvítězil. Karlos Vémola je profesionální sportovec a člověk se srdcem na správném místě, jenž také pomáhá vychovávat novou generaci zápasníků.

Pořádá besedy a semináře spojené s tréninky bojových technik. Pro policisty také natáčí motivační videa. Je otcem dvou dětí, žije střídavě v Praze a v Londýně. Jeho koníčkem jsou vzácní motýli a chov exotických ryb, obzvláště má rád žraloky a krokodýly. Přestože se v Čechách často setkává s projevy závisti a nedocenění, zůstává stále sportovním šampionem, který propaguje Českou republiku v zahraničí. Na svém dresu má vždy na levé straně u srdce místo pro českou vlaječku.

Pořad 13. komnata Karlose Vémoly můžete sledovat 8. 11. 2019 od 21,30 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 13. komnata Karlose Vémoly:

13. komnata Karlose Vémoly
13. komnata Karlose Vémoly
13. komnata Karlose Vémoly
13. komnata Karlose Vémoly
13. komnata Karlose Vémoly
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles