Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

13. komnata Mahuleny Bočanové

15. 11. 2019 | Televizní tipy
Herečce a moderátorce změnila život zásadní vývojová porucha její dcery. Pořad 13. komnata Mahuleny Bočanové připravili: R. Červinková, A. Lněnička a D. Bonaventura (Premiéra)

Mahulena Bočanová, herečka, moderátorka a dabérka, se narodila v Praze otci architektovi a matce bývalé modelce a krasobruslařce. Odmalička stála díky svému vzhledu a talentu před kamerou. Dnes účinkuje v několika pražských divadlech, s Divadelním spolkem Háta jezdí na zájezdová představení. Zahrála si v několika televizních seriálech, například Pan Tau, Chalupáři, Návštěvníci, Vyprávěj, a ve filmech (Golet v údolí, O nejchytřejší princezně, Tábor padlých žen, Post Coitum a dalších). Zatancovala si v oblíbené taneční soutěži StarDance. Oč snáze dosahovala úspěchu a obdivu ve všem, nač sáhla, o to méně se s ní život mazlil v soukromí. První těžkou ztrátu v životě zažila na samém prahu dospělosti.

13. komnata Mahuleny BočanovéMaminka jí zemřela na rakovinu prsu. „Až dnes jsem vyrovnaná s jejím odchodem a spoustu věcí chápu,“ říká. V tu dobu měla ale pro co žít, neboť se poprvé vdávala a oporou jí zůstal tatínek. Po předčasné smrti otce v roce 2010 se Mahulena propadla na dno. Měla pocit, že nemá nikoho blízkého, o koho by se mohla opřít. Zažívala strach ze života, z toho, co bude.

13. komnata Mahuleny Bočanové prozradí, že vychovávala dítě s mnohem většími problémy, než měly ostatní děti. Teprve když se postavila svému strachu a úzkosti a skutečně vzala svůj život do vlastních rukou, se zvedla znovu na nohy. Paradoxně ji její těžké období nadobro semklo s dcerou, která potřebuje trvalou péči. „Je to mladá, krásná slečna s duší malého dítěte,“ odemyká svou komnatu poprvé v plné síle a s láskou Mahulena. Postavila pro ni a pro sebe dům za Prahou, jejich království. Miluje svou dceru, chrání ji, obětuje jí vše, aniž by ztrácela na své energii, humoru a optimismu. Považuje sebe a Márinku za propojené bytosti.

Pořad 13. komnata Mahuleny Bočanové můžete sledovat 15. 11. 2019 od 21,35 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 13. komnata Mahuleny Bočanové:

13. komnata Mahuleny Bočanové
13. komnata Mahuleny Bočanové
13. komnata Mahuleny Bočanové
13. komnata Mahuleny Bočanové
13. komnata Mahuleny Bočanové
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !