Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

13. komnata Marcela Zmožka

28. 03. 2014 | Televizní tipy
Syn známého textaře, sám skladatel a zpěvák, musel překonat trauma z rodinné tragédie, při níž zahynula jeho první žena. Uvidíte v pořadu 13. komnata Marcela Zmožka.

Český textař, skladatel a zpěvák Marcel Zmožek nezapře ani podobou, ani svou kariérou otce, známého českého hitmakera, skladatele a zpěváka Jiřího Zmožka. Marcel složil stovky písní, které někteří rádi poslouchají a jiní je považují za kýče. Talent zdědil po svém otci a už jako malý zpíval ve sborech, hrál v pohádkách, ve filmech, jezdil a zpíval se skupinou Kroky Františka Janečka. V pořadu 13. komnata Marcela Zmožka se dozvíte, že ho proslavily zejména texty, které psal pro jiné interprety i pro svého otce.

13. komnata Marcela ZmožkaV roce 2009 mu vyšla první sólová deska, na níž zpívá s otcem, léta koncertuje po celé republice. Málokdo však ví, že Marcel trpí maniodepresivní poruchou, která se mu rozvinula poté, co jako zázrakem přežil autohavárii. Při této tragické nehodě však zahynula jeho první žena, kterou vezl.
 
Od té doby se z hrůzného zážitku nevzpamatoval a trpí maniodepresivními stavy. Ty se snažil překonat alkoholem, nechtěl žít a několikrát byl v zoufalém stavu hospitalizován.

Přesto se dokázal postarat o dcerku, která s ním zůstala po smrti své maminky, založil novou rodinu a přestál další tragickou rodinnou událost. Překonat nejhorší období mu pomáhala a stále pomáhá nejen druhá žena, ale i pevná víra v Boha, díky níž se jeho stav postupně stabilizoval a Marcel znovu nastartoval úspěšnou hudební kariéru.

Pořad 13. komnata Marcela Zmožka můžete sledovat 28.3. 2014 od 20,55 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 13. komnata Marcela Zmožka:

13. komnata Marcela Zmožka
13. komnata Marcela Zmožka
13. komnata Marcela Zmožka
13. komnata Marcela Zmožka
13. komnata Marcela Zmožka
13. komnata Marcela Zmožka
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Písničky Marela Zmožka i jeho otce, mám velmi ráda.Právě to začlo, jdu se podívat.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle