Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

13. komnata Martina Zounara

13. 09. 2017 | Televizní tipy
Ze slibného herce se stal v devadesátých letech neúspěšný podnikatel (2007). pořad 13. komnata Martina Zounara připravili: Š. Kubelková, A. Derzsiová a P. Blažek.

Herecká kariéra Martina Zounara se vyvíjela poměrně slibně. Po roce 1989 měl však pocit, že by chtěl vydělat, jak sám říká, "pořádný prachy". Odešel z divadla a rozhodl se, že vybuduje vlastní dabingové studio. Nejdřív všechno vypadalo perfektně, postupem času mu ale firmy přestávaly platit za odvedenou práci. Půjčil si peníze a začalo to s ním jít z kopce... Dostával výhrůžné telefonáty, anonymy, občas ráno před domem našel svoje auto s propíchanými pneumatikami. Dabingové studio 13. komnata Martina Zounaramusel zavřít, dluhy na jeho kontě rostly.

Nepoučen z podnikatelského neúspěchu, vrhl se po hlavě do dalšího projektu a otevřel si hospodu. Přišly další problémy se společníky a znovu neuspěl. Výsledkem byl sedmimilionový dluh, psychické vyčerpání a odchod dlouholeté přítelkyně. Vrátil se ke hraní, snažil se vydělat si na dluhy, ale zároveň utíkal k alkoholu. Našel však sílu léčit se.

Postupně se mu podařilo dluhy splácet. Jak říká, za tu dobu se naučil sny oddělovat od reality, ale přitom pořád snít. Na cestě jeho třináctou komnatou ho v pořadu 13. komnata Martina Zounara provází Šárka Kubelková.

Pořad 13. komnata Martina Zounara lze sledovat 13. 9. 2017 od 14 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 13. komnata Martina Zounara:

13. komnata Martina Zounara
13. komnata Martina Zounara
13. komnata Martina Zounara
13. komnata Martina Zounara
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !