Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

13. komnata Stanislava Hložka

4. 03. 2011 | Televizní tipy
Moravský chasník, tak o sobě Standa obvykle mluví. Ale není to postesknutí, je to spíš dodatek k jeho cestě za slávou. Z obyčejného kluka vyzbrojeného jen moravským srdcem a taky talentem se stal idol jedné generace. Málokdo ale ví, že i Stanislav Hložek se musel vyrovnávat s nelehkými situacemi a životními krizemi.  

Dětství poznamenala politická nepřízeň. Otec byl majitelem velké pily a po znárodnění zůstal třídním nepřítelem. Standovy sestry tento původ připravil o možnost studovat, nejmladší Standa zas nemohl pochopit, proč nesmí chodit do družiny - aby nekazil ostatní děti. I jemu se zúžil výběr středních škol. Nakonec na něj zbyla technika, po ní práce v železárnách. Zlom přišel v roce 1974 - Standa byl druhý v pěvecké soutěži Intertalent, seznámil se s Karlem Vágnerem, který zpěváky doprovázel.

Pomohl mu dostat se na vojnu do AUSu, po třech letech přišla nabídka na spolupráci s Hanou Zagorovou. Slávu a úspěch vystřídal krach manželství, do kterého skočil ještě před vojnou. Nová láska utrpěla těžkou zkoušku, když mladým manželům zemřelo jejich první dítě. Přidalo se celkové vyčerpání, ústup ze slávy. Stanislav se psychicky položil. Uzavřel se do sebe, nechtěl vystupovat. Po třech letech se rozhodl začít podnikat. Založil spolu s kamarádem hudební klub, ale podnikání nebylo úspěšné.

V loňském roce se rozhodli s Petrem Kotvaldem obnovit „zašlou slávu“ a podnikli šňůru koncertů. Ve spolupráci pokračují i teď. Navíc přišly nabídky na muzikály Baron Prášil a Tři mušketýři.  

Příběhem cest Stanislava Hložka nahoru i dolů a o návratu k rovnováze provede diváky moderátorka Šárka Volemanová.

Vysílání: 04.3., 21.00 hod., ČT1
Opakování: 05.3., ČT1


Zdroj: Česká televize

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
o televiznim pořadu mého dětství Magionu ani zmínka?
Obrázek uživatelky
profil
Snad jen ty fotky mohly mít lepší úroveň.

Ve fotogalerii CHŽ máme spoustu autorek snímků, které nemají chybu.
A S.Hložka jistě fotil profesionál.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles