Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

13. komnata Václava Noida Bárty

18. 01. 2019 | Televizní tipy
Rockový a muzikálový zpěvák, herec i hudební skladatel zažíval v dětství šikanu od spolužáků. Pořad 13. komnata Václava Noida Bárty připravili: M. Hynková, D. Hnát a Z. Gawlik  (Premiéra)

Václav „Noid“ Bárta je ve svých osmatřiceti letech považován za jednoho z našich nejlepších muzikálových interpretů. Rockový zpěvák, hudební skladatel, textař a herec pochází z muzikální rodiny, matka je zpěvačka, otec textař a režisér. Václav se učil hrát na klarinet, klavír a flétnu, jako samouk pak přibral kytaru, basovou kytaru i bicí. Od svých sedmnácti let působí v rockových kapelách (Dolores Clan, Noid).

V pořadu 13. komnata Václava Noida Bárty se dozvíte, že vystupoval v řadě muzikálových rolí a stále zažívá úspěch v současně uváděných muzikálech Carmen, Sestra v akci, The Addams Family, Jesus Christ Superstar, Excalibur, Robin Hood, hrál ve filmech i seriálech, Kajínek, Svatby v Benátkách, skládá filmovou hudbu, s Martou Jandovou se v roce 2015 dostali do semifinále v pěvecké soutěži Eurovize. Úspěch si však musel vydobýt i v osobní rovině. Byl nucen se totiž 13. komnata Václava Noida Bártyještě jako dítě vymezit proti ústrkům, s nimiž se od nástupu do základní školy potýkal. Posmívali se mu a ubližovali mu, protože byl hubený, vůbec nesportoval, zato často vystupoval na různých kulturních akcích se svými rodiči, kde zpíval. Násilí a posměchu se neuměl bránit. I když se svěřil rodičům i pedagogům, řešili to konfrontací s agresory. Tím si nepomohl, naopak, parta spolužáků si na něj počkala před školou a Václav zažíval ještě horší fyzické násilí. Ve svých dvanácti letech se rozhodl svou situaci změnit, zlepšit si fyzickou kondici a nabrat sílu, aby mohl čelit šikaně ze strany svých spolužáků.

V pořadu 13. komnata Václava Noida Bárty se dozvíte, že už na prvním stupni základní školy se zhlédl v hrdinovi akčních filmu Jean-Claude van Dammovi a začal chodit do kroužku sebeobrany. Pokračoval bojovými sporty. Bojové umění mu pomohlo získat sebevědomí. Přiznává, že jako dospělý býval prchlivý a pro ránu nešel daleko, ale v barových rvačkách prý vždy šlo o obranu; nejčastěji zasahoval jako ochránce svých partnerek. V současnosti si role hrdinů a bitek užívá spíše na jevišti, a to v mnohých muzikálových rolích. Přestal pít i kouřit, pravidelně cvičí a posiluje. Ostatně i tetování na jeho vypracovaných svalech má symbolizovat ochranu těla před okolním světem. Zklidnil ho věk, rodičovství i thajský box, který ho baví a stále kultivuje. Je žádaným umělcem, nově se stará o vlastní dům, zahradničí, plánuje natočit film a uvažuje o projektu zaměřenému právě proti šikaně. Jak sám říká, změnil se především kvůli čtyřleté dceři Terezce; chce, aby na něj byla v budoucnu pyšná.

13. komnata Václava Noida Bárty je k vidění 18. 1. 2019 od 20,55 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 13. komnata Václava Noida Bárty:

13. komnata Václava Noida Bárty
13. komnata Václava Noida Bárty
13. komnata Václava Noida Bárty
13. komnata Václava Noida Bárty
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !