Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

13. komnata Yvetty Blanarovičové

12. 09. 2017 | Televizní tipy
Známá herečka se musela vyrovnávat s životními zkouškami v podobě ztrát blízkých (2009). Pořad 13. komnata Yvetty Blanarovičové připravili: Š. Kubelková, A. Vebrová, J. Nekvasil a A. Derzsiová.

Yvetta Blanarovičová zdědila po předcích srbochorvatského původu snědou pleť, tmavé vlasy a oči. V dětství ji kvůli tomu občas pokládali za cikánku. Byla odlišná, navíc už v jedenácti letech natočila první film, účastnila se recitačních a pěveckých soutěží.

13. komnata Yvetty BlanarovičovéOtec v rodině nefungoval, matka jako zdravotní sestra byla pořád v práci a o Yvettu se hodně starali starší bratři. Zvláště dobře si rozuměla s o dva roky starším Karolem. Ten se věnoval parašutismu, a to se mu bohužel stalo osudným. Tragická událost poznamenala Yvettin život, cítila se na tu bolest sama, zároveň měla strach o matku.

V pořadu 13. komnata Yvetty Blanarovičové se dozvíte, že poté odešla na konzervatoř do Prahy. Už ve třetím ročníku školy začala hrát v Realistickém a později v Národním divadle. Dušan Klein ji obsadil do filmu "Kdo se bojí, utíká", Zdeněk Troška do pohádky "O princezně Jasněnce a létajícím ševci".

Yvetta si vzala za muže Pavla Tomana z Černého divadla, narodil se jim syn Matyáš, po pár letech se rozvedli, ale zůstali přátelé. Yvetta hledala nový vztah, ale nemohla se vyrovnat s absencí otce, s nímž se mezitím úplně přestala stýkat.

O dva roky později přišel Yvettě e-mail od nevlastní sestry Saši z otcova druhého manželství, že je otec vážně nemocný a umírá. Ještě se s ním stihly rozloučit, ale druhý den zemřel. Od té doby se Yvetta a její maminka se Sašou začaly stýkat... Průvodkyní pořadem 13. komnata Yvetty Blanarovičové je moderátorka Šárka Kubelková.

Pořad 13. komnata Yvetty Blanarovičové můžete sledovat 12. 9. 2017 od 14 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 13. komnata Yvetty Blanarovičové:

13. komnata Yvetty Blanarovičové
13. komnata Yvetty Blanarovičové
13. komnata Yvetty Blanarovičové
13. komnata Yvetty Blanarovičové
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !