Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

13 tipů na oživení vztahu

14. 02. 2016 | Vztahy
Možná že už vás trochu nudí vztahový kolotoč špagety – minerálka – Hra o trůny – brambůrky – spát – do práce – špagety… A možná vnitřně víte, že byste si zasloužili trochu invence. A možná ani nemusíte čekat, až se rozhoupe váš milovaný protějšek. Inspirujte se našimi tipy.

1. Vyrazte do přírody:
Vždyť v lese může být tak krásně, s dekou nebo bez ní, můžete najít romantickou vyhlídku, odpálit bublinky… Ale stačí i dětinské rozhazování sněhu nebo prostá koulovačka v parku.

2. Zkuste kouknout za humna:
Nic vás nenabudí tak jako změna prostředí. A je jedno, jestli to bude Nairobi, Londýn nebo Macocha. Hlavní je, že bude co obdivovat a že se při tom můžete držet za ruce jako čerstvě zamilovaný pár. Co je nové a svěží, je nové a svěží se vším všudy.

3. Překvapujte se:
Ať už jde o belgické pralinky při cestě z práce, skleničky na stopce s růžovou Bohemkou lákající vás do voňavé vany, nebo nápis I ♥ U z okvětních lístků růže, fantazii se meze nekladou.

oživení vztahu4. Trochu kultury do toho:
Výlet na divadelní představení může být zábava, i když nejste zrovna shakespearovské typy. Zvolte odlehčenou komedii nebo i balet, nádech luxusu můžete podpořit večerními šaty nebo kravatou.

5. Láska prochází žaludkem:
A čím víc v žaludku, tím větší láska. Dobrá restaurace, dobré jídlo a dobrý sekt… a ani jeden z vás potom nebude chtít nic jiného než usnout v náručí toho druhého.

6. Nechávejte si vzkazy:
Prosté „Miluju tě“ na ledničce dokáže udělat den výjimečným a lístečky po bytě či v sáčku se svačinou zrovna tak. A není nadto culit se nad každou SMSkou, jako by vám bylo „náct“.

7. Líbejte se:
Nic není sladšího než její rty chutnající po jahodách.

8. Najděte si společný koníček:
Jezděte na kole, sbírejte porcelánové sloníky, degustujte. Jakákoli společná činnost je skvělá.

9. Vyhýbejte se nepodstatným neshodám:
Není třeba, aby on s ní nakupoval každou čepici, a není potřeba, aby se ona táhla za ním, když si bude vybírat nové tretry. Věnujte si chvilku a sejděte se až na závěrečné kávě před odchodem z obchodního domu.

10. Krášlete si protějšek:
Nechme stranou extrémy, o kterých víte, že by s nimi nesouhlasil. Ale ona mu může koupit novou kravatu, která se jí líbí, a on jí tu rtěnku, která nechává trochu lascivní otisky na skleničce. Dárek tak potěší oba.

11. Zajímejte se:
I sebemenší detail o útočné strategii Arsenalu nebo o nových módních trendech může vašeho partnera potěšit víc než tisíc otřepaných frází.

12. Tančete:
Co třeba takové tango? Skvěle se při něm rozehrávají společné okamžiky plné vášně.

13. Nevzdávejte se.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
My jezdíme často na výlety..
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlík Někdy stačí jen malý krůček...
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles