Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

13. Umísťovací výstava opuštěných koček

2. 05. 2011 | Kultura
Za Kočky online Vás srdečně zveme na již  13. Umísťovací výstavu opuštěných koček, která se koná v neděli 8. května  od 10 do 17 hodin v areálu Chvalské tvrze, Praha 20 – Horní Počernice.

Cíl výstavy:

Cílem akce je najít nový domov pro co největší počet koček z útulků a získat krmení pro ty, které si noví majitelé neodnesou (hlavně nechtěná koťata, která se s každým jarem do péče útulků a ochranářských organizací dostanou). Proto je vstupenkou na výstavu konzerva krmení pro kočky, kterou je možné koupit na místě.

Co Vás na výstavě čeká:
V Chvalské tvrzi bude k vidění zhruba 150 koček a koťat, která se těší na nový domov. Většinou se jedná o bytové mazlíčky, mezi vystavenými zvířaty se ale najdou i kočky vhodné k domku se zahradou. Seznámit se budete moci s umistovaci-vystava-kocekkočičími dorostenci, kteří potěší vaše dítě, i rozšafnými staršími kočkami, které snadno zapadnou do poklidného života většiny rodin.

Všechny vystavované kočky jsou vakcinované a v dobrém zdravotním stavu, který ještě na místě prověří veterinář. U zvířat starších 8 měsíců je samozřejmostí kastrace. Kočky, jež na výstavě uvidíte, momentálně žijí v některém z 10 soukromých útulků. Akce se účastní pozvané útulky z Prahy a okolí, Klecan, Kladna, Berouna, Loun, a Hodonína na Moravě. Právě pro tato zařízení jsou určeny konzervy, které se získají ze vstupného. Umožní nakrmit další kočky a koťata, dokud se i pro ně nenajdou vhodné domovy.

Tradice výstavy pro kočku:

Výstavy pro kočku pořádáme již osmým rokem. Akce jsou úspěšné jak z hlediska návštěvnosti, tak počtem umístěných zvířat. Na výstavě, která v prostorách Chvalské tvrze proběhla loni v neděli 18. dubna 2010, našlo domov 73 koček ze 112 vystavených.

Proč umísťovací výstava opuštěných koček?
•    Zájemci o adopci zvířete oceňují, že si mohou svého budoucího domácího mazlíka vybrat z více než stovky koček různého vzhledu i povahy.
•    Výstava je příležitostí najít dobrý domov pro zvířata z lokalit, kde je o kočky minimální zájem.
•    Krmení, které se vybere na "vstupenkách" a od sponzorů, zásadním způsobem pomáhá soukromým útulkům uživit jejich svěřence.

Jak se na výstavu dostanete?

Výstava pro kočku se koná v prostorách Chvalské tvrze (Praha 20 - Horní Počernice), 8. května 2011 od 10 do 17 hodin. Tvrz se nachází jednu zastávku "Chvaly" autobusem od konečné metra B Černý most. Použít můžete autobus číslo 220, 221, 223, 261, 273, 303, 304, 323, 344, 353 nebo 398. Do výstavního areálu není možné během dne vnášet či vodit žádná zvířata, a to ani pejsky či fretky. Výstavy se účastní pouze zvířata z pozvaných organizací.

Doplňkový program Výstavy pro kočku
Pro děti je přichystán tradiční výtvarný program. Navíc děti, které přinesou na výstavu vlastnoručně namalovaný obrázek kočky (čtvrtka velikosti A4), mají vstup zdarma!

Na výstavě si budete moci koupit za výhodné ceny chovatelské potřeby (krmivo, stelivo, kočičí toalety, hračky, škrabadla, pamlsky, vitamíny aj.) pro své domácí mazlíčky.

Uvítáme Vaši pomoc
•    Zveřejnění pozvánky na Výstavu pro kočky
•    Umístění banneru na Vaše webové stránky
•    Pomoc dobrovolníků na místě při přípravě a úklidu výstavní plochy
•    Pomoc s ušitím transportních vaků
•    Zbytky látek nebo oblečení na šití transportních sáčků a pelíšků či výrobu hraček
•    Krmivo pro kočky a suchý chléb pro hospodářská zvířata
•    Přivítáme také použité chovatelské potřeby, které vaše kočičky již nepotřebují.
•    Finanční darem, příspěvek lze ve smyslu zákona č. 586/1992 Sb. o daních odečíst z daňového základu.



Zdroj: Kocky-online.cz

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !