Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

16. Výstava hry a hlavolamy

23. 08. 2010 | Kultura
Zahrajte si několik desítek deskových a společenských her a potrapte své mozkové závity na 16. Výstavě HRY A HLAVOLAMY. Poznáte novinky ze světa her a hlavolamů, nakoupíte originální vánoční dárky a získáte sběratelské unikáty. Hrát hry budete moci třeba 10 hodin v kuse v krásných prostorách Novoměstské radnice. Zkušení herní instruktoři poradí s výběrem hry, vysvětlí pravidla, nastíní strategii….

DATUM: 9. - 12. 9. 2010
MÍSTO: Novoměstská radnice, Karlovo náměstí 1/23, 120 00 Praha 2
OTEVÍRACÍ DOBA: čtvrtek a pátek 8.00 – 18.00 h, sobota a neděle 10.00 – 18.00 h
VSTUPNÉ: plné 70 Kč, snížené 50 Kč, rodinné 150 Kč, skupinové 40 Kč

HRY A HLAVOLAMYDOPROVODNÝ PROGRAM:

2. otevřené DinoToys mistrovství ČR ve skládání Rubikovy kostky (Kvalifikace: 9. a 10. září od 8.00 do 18.00 hodin, finále: sobota 11. září ve 14.00 hodin)

Přednášky „Matematika hrou“
RNDr. Jaroslava Flejberka pro školy

Přednáška „Tajemství japonských skříněk“
RNDr. Jaroslava Flejberka pro veřejnost – neděle 12. 9. Od 14.00 hodin

Jednou z nejočekávanějších novinek je bezesporu třetí z řady unikátních soutěžních hlavolamů Copernisis, který stále čeká na prvního úspěšného řešitele. Uchvátí vás také revoluční 3D bludiště PERPLEXUS uzavřené v průhledné plastové kouli. Otáčením o 360 stupňů všemi směry se hráči snaží manévrovat ocelovou kuličku spletitým labyrintem složeným z úzkých cestiček, zatáček a překážek. Perplexus je cestou sebeobjevování, trpělivosti, předvídavosti a koncentrace.

Představí se ale také nová verze hry Monopoly, nyní již pro děti od 5 let. Utíkejte po herním plánu a chytejte peníze, které vylétávají z bankomatu! Jak roztočíte své bláznivé bankovky? A dokážete se postarat o své poníky? S verzí pro děti přichází i nejoblíbenější česká hra Dostihy a sázky JUNIOR.

HRY A HLAVOLAMYNa malé i velké hráče čekají SMART games, jedinečná kombinace hry pro jednoho hráče a hlavolamu, která přinese dlouhé hodiny zábavy, rozvíjí logické myšlení, prostorovou představivost a schopnost plánování.

Pro milovníky strategických her je připravena BEZVA FINTA, tato dynamická hra má odpich a oproti běžným strategickým hrám je poměrně rychlá. Na party budete naopak nadšeni z hry FLAŠKA… název zdá se vypovídá o všem, ale nenechte se zmást. S touhle extrémně zábavnou hrou naleznete netušené možnosti své i vašich blízkých.

Zdroj: Hryahlavolamy.cz

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !