Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

17. ročník Open Air FESTIVALU OKOŘ

17. 08. 2017 | Kultura
Historie hudebního FESTIVALu OKOŘ se začala psát před 18 lety. První ročník se konalpod názvem Rock & Folk Open Air Festival Okoř v sobotu 19. srpna 2000. Tehdy odstartovala takkaždoroční tradice konání festivalu předposlední srpnovou sobotu. Dnes je nejoblíbenější jednodenní hudební FESTIVAL OKOŘ s výhradně česko(slovenským) repertoárem u nás.

V sobotu 19. srpna ve 14:00 odstartuje letošní festivalový program koncertní set oblíbené pražské formace Eddie Stoilow. Po nich přijde na řadu legenda české populární hudby Václav Neckář se skupinou Bacily (15:30), následovat bude vystoupení Vypsané FiXy (17:00) a Marka Ztraceného s hostující Martou Jandovou (18:30). S legendami se letos na Okoři nešetřilo a tak ve 20:00 zazpívá Miro Žbirka svoje největší hity, poté se můžeme těšit na kapely MIG 21 (21:30) a No Name (23:00).


Marek ZtracenýCelým programem provedou mluvených slovem Tereza Tobiášová a Vojta Efler.


MIRO ŽBIRKA se těší na FESTIVAL OKOŘ

 „Hrál bych tady pořád,“ říká.

„Vím, že se FESTIVAL OKOŘ dělá s láskou. Proto ho mám tak rád. Kdybych mohl, hrál bych tady pořád,“ říká MIRO ŽBIRKA o blížícím se 17. ročníku festivalu, který se bude konat v sobotu 19. srpna.

„Už je to čtrnáct let, co jsem tady hrál po dlouhé koncertní a festivalové pauze, takže tam bylo trochu nervozity, ale dnes už sem jezdím jako na chatu :-). Když se vysloví Okoř, vybaví se mi milá a velmi silná vzpomínka, ano, sem bych se chtěl stále vracet a hrát. Je to velmi úzce spjatý pocit s organizátorkou festivalu – Hankou Petřinovou – díky které, je Okoř takovou, jaká je. Jsem velice rád, že s ní mohu už tolik let spolupracovat. Víte, ono když se něco dělá s láskou, je to na tom hodně znát. A přesně takový je Festival Okoř – místo, kam se lidé rádi vracejí, protože jim je tady prostě dobře,“ popisuje festival MIRO ŽBIRKA.

Zdroj, foto: Festival Okoř


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle