Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

3 dostupná zkrášlení, která rozjasní váš vzhled

9. 09. 2020 | Krása
Jak si udržet a zachovat mladistvý vzhled? Často jsme přesvědčováni, že stačí používat omlazující a pečující krémy. Jenže u většiny to s přibývajícím věkem nebo genetickými dispozicemi a životním stylem prostě nestačí. Efekty jsou mizivé, ale finanční náročnost stoupá. Naproti tomu moderní estetická medicína nabízí velké množství drobných a zároveň šetrných zákroků, které skutečně pomáhají a klienti odcházejí spokojeni s hmatatelným výsledkem často za méně než 30 minut.

Vypadat stále mladě a svěže. Po tom touží drtivá většina z nás. Ale je možné těchto cílů docílit, aniž bychom museli sáhnout opravdu hluboko do peněženky? Ano, současná estetická medicína nabízí pacientům hned několik možností. V konečném důsledku rovněž ušetříte nezanedbatelné sumy na přípravcích, které sice garantují efekt, ale často nezabírají. Mezi dostupné zákroky patří například operace očních víček, plastická operace uší nebo chirurgické zvětšení rtů. Tyto zákroky mají na celkový vzhled velký efekt, jejich výsledek je dlouhotrvající a přitom nejsou finančně náročné.

Blefaroplastika – oční víčka rozveselí celou tvář

operaceStárnutí mívá velmi často vliv na to, jak se tváříme. Ptá se často Vaše okolí, proč vypadáte smutně a Vás přitom nic netrápí? Na vině mohou být právě oční víčka. Ta časem ztrácí na elasticitě a ochabují. Samotný zákrok je velice jednoduchý. Chirurgicky odstraňujeme přebytečnou kůži s podkožním tukem a oči získávají mladistvější vzhled. Díky tomu naši pacienti působí veseleji, což se odráží i na přístupu jejich okolí. I proto operace očních víček patří mezi naše nejoblíbenější.

Operace očních víček se obvykle provádí ambulantně v lokální anestezii. Je možné vykonat operaci horních i dolních víček najednou, ale i samostatně. Při současném operování horních i dolních víček trvá zákrok přibližně 1,5 hodiny, při samostatných zákrocích kolem 40 minut. Po zákroku se nedoporučuje zhruba dva dny koukat na televizi nebo pracovat na počítači, oči potřebují především klid. Úplné zahojení přichází zhruba po deseti dnech.

Otoplastika – konec trápení kvůli uším

Otoplastika je souhrnný název pro korekci tvaru velikosti nebo pozice uší. Nejčastěji se provádí korekce pozice uší kvůli jejich tzv. odstávání. Jedná se o vrozenou vadu, ale tento problém může vzniknout například i při úrazu. Naši pacienti se často odstávání snaží zakrývat vlasy, ale po operaci se cítí sebejistěji, což se odráží na jejich celkovém vzhledu, protože si například více hrají s různými účesy a už nic nemusí skrývat. Proces hojení po operaci trvá zhruba dva měsíce, kdy je nutné pečovat o uši tak, aby nedošlo k poranění. Za uchem zůstává jemná jizva, která časem vybledne a úplně zmizí.

Bullhorn Lip Lift – krásné a smyslné rty může mít každý

Plné rty jsou snem každé ženy. Bohužel často kvůli dědičnosti či stárnutí není objem podle jejich představ. Jak to lze vyřešit? Zvětšení rtů je jednoduchá a bezbolestná operace, která nezabere ani hodinu a pacientka může odejít v podstatě ihned po zákroku. Princip je jednoduchý. Lékař při operaci odebere nadbytečnou kůži mezi rtem a nosními dírkami, řez poté zašije. Po zákroku nejsou viditelné žádné jizvy, protože jsou schované v rýze nosních dírek. Pacientka vidí efekt operace v podstatě ihned a může si svůj nový vzhled naplno užívat už týden po operaci. Skvělé je, že výsledek vydrží několik let.

Zdroj, foto: Brandeis Clinic



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !