Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

3 důvody proč si objednávat jídlo online

24. 02. 2017 | Zajímavosti
Lidé si stále častěji objednávají jídlo až do domu. Již dlouho neplatí, že nechat si zavézt oběd či večeři je příliš drahé a nevyplatí se. Zde přinášíme několik pádných důvodů, proč se vyplatí nechat si dovézt své oblíbené jídlo až na pracovní či rodinný stůl.

Úspora času i peněz


Nespornou výhodou je samozřejmě úspora času. Jak v průběhu pracovního dne, tak i o víkendu. Často se lidem v době volna nechce vařit a raději se věnují rodině nebo koníčkům. Nechat si během chvilky dovézt jídlo je pak nejlepší řešení. Návštěva restaurace je sice také možnost, jak si ušetřit vaření, ale vyžaduje větší investici nejen časovou, ale i finanční. V restauraci si většinou objednáme více chodů, než bychom objednali pro dovoz, a když připočítáme nápoje, je cena zpravidla vyšší, než když si jídlo objednáme přes internet či mobilní aplikaci. Dokonce, pokud bychom se rozhodli jídlo v restauraci vyzvednout osobně, tak za lístek na MHD dáme mnohdy víc, než je cena dopravy. Ta se pohybuje v průměru kolem 50 Kč.

objednání jídla on-lineVelká variabilita


Rozvoz jídla není pouze o úspoře času. Hlavně dává možnost pochutnat si na jídle, které máme opravdu rádi. Například lidé, kteří pracují v odlehlejších kancelářích nebo bydlí mimo centrum a nemají na výběr z mnoha restaurací. Ti se musí spokojit třeba jen s podnikovou kantýnou. A ta většinou nebývá vrcholem gastronomie. Dovoz jídla je pak ideální volbou, protože si každý může vybrat přesně to, co chce.

Pohodlí při placení


Výhodou dovážkových služeb jídla je i jednoduchost placení. Dá se platit online nebo hotově. Především pohodlná platba online či přes mobilní aplikace je výhodná, zejména pokud u sebe nemáme hotovost a nechce se nám jít k nejbližšímu bankomatu. Navíc ne všechny restaurace akceptují platební karty. Dovážková služba je pak velmi vítanou volbou. Velmi pohodlné je i využívání tzv. kreditů. Díky nim si mohou lidé přes platební kartu nahrát kredit, a ten pak čerpat, třeba když je zrovna před výplatou a na běžném účtu není finančních prostředků zrovna na rozdávání.

Zdroj, foto: DámeJídlo.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle