Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

3 hlavní důvody pro intimní hygienu

11. 06. 2020 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Osobní hygiena, péče o vlastní zdraví, ale především prevence – s nadcházející sezónou koupání a vytouženého slunění se u žen a dívek zvyšuje také riziko nepříjemných zdravotních obtíží. Jak jim předejít?

Péče a důslednost v oblasti intimní hygieny hraje v životě každé ženy důležitou roli. Několik minut denně může doslova zachránit zdraví.  

1) Prevence – ochrana zdravé mikroflóry


Intimní místa mají svou přirozenou obranyschopnost a vytváří mírně kyselé pH, které je jiné než pH zbytku pokožky. To představuje důležitou ochrannou bariéru před škodlivými bakteriemi a infekcí a zároveň podporuje zdravou mikroflóru. Tu je ale potřeba chránit. Narušit přirozenou obranyschopnost může např. nemoc, užívání antibiotik, stres, návštěva bazénu či sauny, těhotenství, ale i menstruace.

2) Boj proti kvasinkovým či bakteriálním infekcím


Chilly IntimaDůvodů, proč se u žen objevují vaginální záněty, je mnoho. Nejčastěji jde o přemnožení kvasinek či bakterií, které se v teplém a vlhkém prostředí pochvy snadno množí. Bakteriální infekci lze jen špatně odhadnout a léčí se antibiotiky. Ta ovšem zpravidla naruší křehkou rovnováhu a pH v pochvě. Kvasinkové infekce se u žen často projevují tvarohovým výtokem, doprovázeným zarudnutím, pálením, poruchami menstruačního cyklu a zánětů močového měchýře. Neléčená infekce může přejít do chronických stavů a být příčinou problémů s otěhotněním

3) Svěží pocit a pohodlí


Nejrizikovějším obdobím pro výskyt infekcí jsou zejména letní měsíce, kdy se intimní partie nacházejí v teple a vlivem koupání také ve vlhku. Stejně tak se vyplácí intimní hygieně věnovat pozornost po operacích a v období šestinedělí či menstruace. Pravidelná intimní hygiena zajišťuje nejenom pocit svěžesti a čistoty, ale chrání před výtoky či záněty. Bránit svou přirozenou obranyschopnost můžete také s použitím zásaditých sprchových gelů. Vaše tělo bude i lépe schopné čelit útokům mykóz.  

Chilly Intima

„Hledáte jemnou péči a ochranu i mimo domov a na cestách?

Řešení máte v kapse s Chilly intima Pocket“



Intimní ubrousky Chilly intima Pocket Fresh, Delicate a Antibacterial jsou vhodné
pro ženy, které tráví hodně času mimo domov a potřebují se z intimního hlediska cítit čistě, svěže a být stále ve své kůži. Díky praktickému uzavíratelnému balení si vždy zachovají svěžest a vlhkost a jsou diskrétním společníkem na cestách kamkoliv. Respektují přirozenou fyziologickou rovnováhu intimních partií a lze je používat i při menstruaci nebo po pohlavním styku.

PROČ PRÁVĚ CHILLY?

Jelikož nabízí řadu gelů i praktických ubrousků pro intimní hygienu „Chilly intima Pocket“, vhodných pro každodenní použití, ve variantách splňujících individuální potřeby každé ženy. Mycí gely jsou klinicky testované, hypoalergenní a splňují zásady správné intimní hygieny, což je kyselá hladina pH pro udržení a obnovu přirozeného vaginálního prostředí a obsah kyseliny mléčné, která podporuje zdravou bakteriální flóru. Gely Chilly intima doporučuje Česká gynekologická a porodnická společnost.

Chilly Fresh


Chilly Fresh


Čirý gel pro intimní hygienu vhodný pro každodenní použití. Zaručuje dlouhotrvající příjemný pocit svěžesti díky obsahu přírodního mentolu a zároveň ochranu intimních partií díky pH5. Vylepšen o molekulu proti zápachu, která pomáhá neutralizovat nepříjemné pachy způsobované pocením.

„Intenzivní pocit svěžesti a čistoty po celý den!“

Chilly Delicate


Chilly Delicate


Tento čirý gel je obohacený o výtažky z aloe pro zvláčňující a hydratační účinky a z rostliny zvané hamamelis, ceněné především pro schopnost hojení. Je vhodný pro každodenní použití, se specifickými ochrannými a zklidňujícími vlastnostmi pro velmi citlivou nebo podrážděnou pokožku a sliznici.

„Řešení pro jemnou péči o intimní partie“


Chilly Antibacterialchilly antibacterial


Je vhodný zvlášť tam, kde se vyžaduje bezpečnost a větší ochrana před agresivními bakteriemi, jako např. v tělocvičně, bazénu nebo na pláži. Je hypoalergenní, obohacený o přírodní výtažky z tymiánu, mateřídoušky a šalvěje. Vhodný i při svědivých chorobách, vyznačuje se výbornou snášenlivostí v období těhotenství a během menstruačního cyklu.

„Váš spojenec proti bakteriálním útokům!“


Chilly pH 3,5

Chilly pH 3,5


Gel pro intimní hygienu, který díky obnově kyselého pH pokožky pomáhá chránit intimní partie před bakteriemi. Působí jako účinná prevence vzniku infekcí a má hypoalergenní složení. Kyselé pH podporuje bakterie přítomné v ekosystému (Lactobacillus acidophilus) a znemožňuje množení patogenních bakterií nebo plísní. Obohacen o glycerin pro hydrataci sliznic.






Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 3 hlavní důvody pro intimní hygienu:

3 hlavní důvody pro intimní hygienu
3 hlavní důvody pro intimní hygienu
3 hlavní důvody pro intimní hygienu
3 hlavní důvody pro intimní hygienu
3 hlavní důvody pro intimní hygienu
3 hlavní důvody pro intimní hygienu
3 hlavní důvody pro intimní hygienu
3 hlavní důvody pro intimní hygienu
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles