Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

3 knihy o pejsích pro malé, velké i čtyřnohé

15. 04. 2018 | Knižní tipy
Název: Psi v džungli velkoměsta
Podtitul: Městem bez obav
Autor: Oehme Nick, Wille Susanne
Nakladatelství: Grada
Datum vydání: 21. 2. 2018
Formát: 170x218 mm
Počet stran: 208 stran
Cena: 359 Kč


Psi a velkoměsto – jde to vůbec dohromady? Mohou psi vůbec žít v domě bez zahrady, často v bytě malých rozměrů, jehož majitel či majitelé mizí na celý den do práce? A co teprve, když pes překročí práh bytu a ocitne se v rušné ulici plné aut, autobusů a tramvají, o proudících davech lidí nemluvě.

Psi v džungli velkoměstaJak se má chovat, na co má dávat pozor, jak se vyrovnat se všemi těmi pachy kolem? Jak se bezpečně dostat na druhou stranu ulice, jak sjet bez problémů po eskalátoru a nastoupit do metra? Těch otázek spojených s držením psa ve velkoměstském prostředí je opravdu nespočet a pro majitele psů bývá pořádný oříšek vychovat psa tak, aby se přizpůsobil uspěchanému rytmu života, aby život v uzavřeném bytě pro psa nebyl utrpením, aby si dovedl poradit v ožehavých situacích poznamenaných technickými vymoženostmi.

Zkušení chovatelé psů, kteří jsou autory této knížky, vás spolehlivě provedou všemi úskalími, která pořízení psa a jeho držení ve velkoměstě přináší. Poradí s jeho výcvikem, podají spoustu užitečných tipů, pomohou řešit nejrůznější situace – prostě a zkrátka naučí vás i vašeho čtyřnožce pohybovat se v džungli velkoměsta s jistotou a bez obav.

Název: Psí pohádky
Autor:  Pospíšilová Zuzana, Sušina Michal
Nakladatelství: Grada
Datum vydání: 25. 5. 2017
Formát: 166x243 mm
Počet stran: 104 stran
Cena: 229 Kč

Pohádky a psi mají jedno společné, jsou to věrní přátelé lidí a dělají jim radost. Oblíbená autorka Zuzana Pospíšilová proto pro všechny milovníky psů a pohádkového čtení napsala dvacet původních pohádek o pejscích ras ušlechtilých i zcela neznámých. V téhle knížce vyvádějí psi neuvěřitelné kousky. Fenka Sisi zpívá, z pejska Fleka se stane malíř a kokršpaněl Bady se chce učit španělsky. Nechte se poučit psí moudrostí, pobavit psí radostí a užijte si veselé ilustrace Michala Sušiny. Haf!

3 lnihy o pejsích pro malé, velké i čtyřnohéPsí pohádky











¨



Název: Psí hrdina
Autor:  Pospíšilová Zuzana, Sušina Michal
Nakladatelství: Grada
Datum vydání: 22. 2. 2018
Formát: 165x215 mm
Počet stran: 72 stran
Cena: 189 Kč

Přečtěte si příběh o tom, jak se z neduživého štěňátka stane psí hrdina! Lovecká fenka Asta přivede na svět pět štěňat. Jedno z nich, Arpy, se narodí s vykloubenou nožkou. Co se psem, který nechodí? Arpy se nevzdává a všechny hodně překvapí. Štěňátko Arpy je totiž opravdový hrdina a v přitažlivě ilustrované knížce o tom přesvědčí všechny začínající čtenáře.

Knihy Psi v džungli velkoměsta, Psí pohádky a  Psí hrdina koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Grada.


Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !