Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

3 snadné způsoby, jak se zbavit stresu

3. 11. 2017 | Domácnost
-Komerční sdělení-

Aktuální životní styl většiny z nás je, ať chceme nebo ne, velmi stresující. Jsme plní neklidu a úzkosti a toužíme po jednodušším a vyváženějším životě. 88 % z nás dokonce uvažuje o změně životního stylu. Co takhle začít nepatrnou, snadnou změnou, která by nám pomohla tento stres lépe zvládat? Přinášíme vám tři jednoduché tipy, jak na to.


Pusťte k sobě přírodu


Uspěchaný životní styl způsobuje, že většina z nás touží po tom strávit více času venku. Říkáte si, kde na to ale máte brát čas? Není nic jednoduššího, než tuto aktivitu zařadit do své každodenní rutiny. Využijte cestu na oběd a vezměte to tentokrát přes park nebo vystupte cestou domů o zastávku dřív a projděte se kolem řeky nebo osvětlenými ulicemi večerního města. Uvidíte, že stačí opravdu málo a vaše tělo i duše vám poděkují.

aviváže LenorZasaďte semínko štěstí


Pokud si nemůžete dovolit ani pět minut na procházku v přírodě, pozvěte ji k sobě domů, do své kanceláře, do svého života. Obklopte se rostlinami, jejich přítomnost je totiž uklidňující. Je jedno, jestli zvolíte řezané květiny, trvalky v květináči, sukulenty či kaktusy. Jejich přítomnost na pracovním či jídelním stole, policích nebo jen tak na zemi, je skvělý způsob, jak být aspoň trochu součástí přírody. Navíc péče o ně vás alespoň na chvíli odpoutá od každodenního hektického tempa.


Vytvořte si smyslový ráj


Povolejte na pomoc vůně. Vůně, které vás obklopují doma nebo vás provázejí na každém kroku ukryté na vašem oblečení. Všechny mají tu sílu vám pomoct na chvíli utéct pryč od stresu a uspěchanosti, uklidnit vás, vybavit si příjemné vzpomínky a na pár vteřin vás přenést na jiné místo.  Kde se vám pro zajímavost vždy zaručeně zlepší nálada? Evropané nejvíce hovoří o mořském pobřeží (70 %), o zahradě (62 %) a městském parku (55 %). Vůně inspirované těmito místy můžete nyní mít i u vás doma, a to díky nové řadě aviváží Lenor Inspired By Nature.


Lenor Inspired by Nature – Shea Butter – pečující vůně inspirovaná výtažkem ze semen Máslovníku afrického – bambuckého másla. Bílé pižmo a jantar vytvářejí sametový dotek na vašem oblečení.

Lenor Inspired by Nature – Deep Sea Minerals – svěží a uklidňující vůně s mořskými elementy inspirovaná ostrovy ve Středozemním moři.

Lenor Inspired by Nature – Silk Tree Blossom – strhující vůně inspirovaná okrasnou květinou Albízií růžovou. Příjemné dřevité elementy poskytují jemný pocit na vašem oblečení.

Doporučená maloobchodní cena aviváží Lenor Inspired by Nature je 69,9 Kč (750 ml), 119,9 Kč (1380 ml). Cena se může u jednotlivých prodejců lišit.

aviváže Lenor















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 3 snadné způsoby, jak se zbavit stresu:

3 snadné způsoby, jak se zbavit stresu
3 snadné způsoby, jak se zbavit stresu
3 snadné způsoby, jak se zbavit stresu
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
5
Obrázek uživatelky
profil
2Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
05. 11. 2017 11:13 Sebrán "Zlato" za 30 bodů
05. 11. 2017 11:09 Sebrán "Zlato" za 30 bodů
05. 11. 2017 11:05 Sebrán "Zlato" za 30 bodů
05. 11. 2017 11:01 Sebrán "Zlato" za 30 bodů
05. 11. 2017 10:57 Sebrán "Zlato" za 30 bodů
Obrázek uživatelky
profil
právě obnovuju stránku a roluju,ale i tak mi to jaksi chrápe SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Díky za radu, hraju to poprvé...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles