Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

30 let to Šlape

4. 07. 2020 | Televizní tipy
Hudebně zábavný pořad k 30. výročí založení staropražské kapely Šlapeto. Hosté pořadu 30 let to Šlape: J. Molavcová, J. Suchý, R. Papoušek, V. Příhodová, J. Kopačková a E. Borská. Uvádí I. Šmoldas. Režie J. Fronc (Premiéra)

30 let staropražských, hospodských, šantánových, kabaretních písniček a kupletů a také originálních Hašlerek. To vše přibaleno k vtipným monologům, dialogům či skečům v duchu té dávné doby, která dnes již trochu zavání romantikou pečených kaštanů, čerstvých taliánů, piva od Pinkasů, výletů lodí na Zbraslav nebo prvních trampů jedoucích na osadu Ztracenka.

30 let to ŠlapeTo vše je skupina Šlapeto, respektive od roku 2001 skupina Patrola Šlapeto. Na oslavu 30 let své existence si do divadla Semafor dovolila pozvat své současné i bývalé členy, ale také vzácné gratulanty.


30 let to Šlape můžete sledovat

4. 7. 2020 od 21 hodin na ČT1!








Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 30 let to Šlape:

30 let to Šlape
30 let to Šlape
30 let to Šlape
30 let to Šlape
30 let to Šlape
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !