Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

3+1 tip na romantická místa na Bali

1. 03. 2019 | Austrálie
-Komerční sdělení-

Romantické výhledy, zářivé západy slunce, místa připomínající ráj na zemi. To my ženy doslova milujeme. Kochat se krásami kolem sebe a nejlépe u toho mít i po svém boku muže, který s námi romantiku sdílí. Nebo si naopak v tom druhém případě onoho prince na bílém koni vedle sebe představujeme: „Jaké by to bylo, kdyby tu byl s námi?“

Naše snění a představivost na romantických místech pracuje ještě více než obvykle. Rády si vizualizujeme situace s místem propojené. Takové to snění „JAKO BY“, „KÉŽ BY“.
To však nic nemění na faktech, že většina z nás prostě a jednoduše romantiku miluje.

Pojďme si spolu tedy teď udělat takový romantický výlet na ostrov BALI. Můžeme se fiktivně spolu přenést do míst, které jsem již několikrát procestovala křížem krážem a dostala se i na méně turistická místa. Mám tu pro vás moje oblíbené tipy, kde si užít různorodě pojatou romantiku. Ať už v jednom či ve dvou

Připravte se tedy na jízdu plnou dechberoucích míst.

Stylový západ slunce s výhledem na sopku Agung


BALIKdykoliv si vzpomenu na čas strávený na Bali, jako první vidím sebe samotnou sedět na terase. Krásné, členité, bambusové restaurace s neuvěřitelným výběrem a pestrostí jídel. Sedíte si jen tak na zemi, zabořeni v polštářích, popíjíte ledovou kávu či vínečko a před vámi obloha ukazuje svoje krásy. Chroupání balijských oříšků doprovází pohled na největší sopku obalující paprsky zapadajícího slunce.

Ač je restaurace Blue Earth Village, Amed určena spíše pro turisty, doporučuji zamluvit místo v patře a nenechat si tento romantický zážitek ujít. Když jsme byli v této části Amedu několikrát, měla jsem chuť na tomto místě trávit každý večer. Energie klidu, pozitivně smýšlejících turistů, pestrosti jídla a přírodních krás, vás tu doslova obejme teplem romantiky. Najednou vypnete a užíváte si to pravé plynutí života.

TIP: Vyberte si jeden z poznávacích zájezdů na Bali a objevujte krásy Bali od 42 990 Kč za 13 dní.

Sidemen a jeho panenská příroda


Místo mně na Bali nejbližší. Úžasné a nezapomenutelné. Vidíte tu neposkvrněnou panenskou přírodu, z které zrak přechází. Kombinace kaskádovitých rýžových polí, kopců, sopky Agung a nahých žen se koupajících v řece, mluví za vše. Připadáte si, jako kdyby se tu zastavil čas. Večer, až se setmí, slyšíte jen přírodu a vidíte jen světlé tečky v dáli, kdy ještě místní svítí a nešli spát. Jen vy a Sidemen. Projížďka ve dne na motorce se tu doslova nabízí. Ta příroda, neposkvrněná civilizací, hraje všemi barvami a vy chcete být toho součástí.
Great Mountain View

Jen vy a odpolední siesta daleko od civilizace


Na přenádherné místo jménem Great Mountain View, Sidemen se s manželem vracíme vždy při pobytu na Bali. Tak nějak nás očarovalo svojí jedinečností. Nenecháme si tak ujít odpolední siestu u kávičky nebo banánové palačinky. S neuvěřitelným výhledem a klidem kolem vás si připadáte jako po dvouhodinové masáži. Dokonce nás tato část Bali okouzlila natolik, že jsme ji měli na seznamu možností pro naši loňskou svatbu na tomto indonéském ostrově. Sedíte v krásném altánku a z přírody před vámi vás přechází zrak.


+ 1 TIP NAVÍC PRO MILOVNÍKY PLÁŽÍ


Noční pláž za doprovodu reggae


Chcete-li se odreagovat a strávit večer na pláži, vřele doporučuji krásné, skalnaté zákoutí Padang Padang Beach. Místo, ke kterému se vinou schody přímo mezi skalami. Po té, co se zastavíte na pláži, se vám klidně může stát, že jste natrefila zrovna na party večer při doprovodu reggae. Má to opravdu své nezapomenutelné kouzlo. Slyšíte šumět moře a kolem vás jsou lidé z celého světa, kde najednou slunce vystřídalo měsíc. A vy jen jste a uvědomujete si tu sílu toho, kdy člověk může vypnout a užít si teplý večer při hudbě, v doprovodu mořského vánku.
Tak který z tipů vás oslovil svojí romantikou? Kam byste se ráda na své cestě podívala?
Zážitky a vzpomínky vám nikdo nikdy nevezme a já věřím, že i vy si najdete to své romantické místo na Bali.

Autor: Petra Doležalová




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 3+1 tip na romantická místa na Bali:

3+1 tip na romantická místa na Bali
3+1 tip na romantická místa na Bali
3+1 tip na romantická místa na Bali
3+1 tip na romantická místa na Bali
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Bali jsem navštívila a je tam nádherně.Člověk by si dokázal představit tam žít.Krásný článek a fotky 😉
Obrázek uživatelky
profil
jistě pěkné místo..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
nádheraSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Hezky je u nás na Zemi. Jojo, cestovalo by se! Jenže v reálu to vypadá tak, že asi nevytáhnu paty z Evropy. Dovolená, pokud ji chce mít člověk aspoň jednou za rok, je nad 15 - 20 tisíc na osobu, myšleno se vším všudy, nad možnosti "průměrného" Čecha/Češky. Tak já tedy zůstanu jen u těch představ, Petro.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles