Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

3DVD Karel Gott – Mé písně

26. 11. 2010 | Novinky

HITY 60. – 80. LET

Velice vhodný audiovizuální doplněk k loňskému narozeninovému 36CD boxu!

Vzhledově podobně elegantní krabička se třemi DVD obrazově rozšiřuje pohled na podstatnou část domácí kariéry našeho trvale nejpopulárnějšího zpěváka. Dekádní řazení umožnilo poměrně detailně zmapovat jednotlivé časové úseky legendární Gottovy pěvecké dráhy. Krom výběru nejrůznějších televizních „klipů“ a klipů k největším hitům či nejzásadnějším písním (celkem 86 skladeb) obsahuje každé DVD také podstatnou bonusovou část.

U šedesátých let jde o atraktivní sestřih dalších čtrnácti písniček nebo koncertní záznamy. Sedmdesátá léta jsou doplněna také živým vystoupením, navíc však i několika filmovými písničkami a vystoupením v německé televizi. Poslední DVD pak – vedle hned pětatřiceti základních songů – nabízí také velmi zajímavou live část. Celkem 125 rozličných ukázek Gottovy super profesionality, tedy mimořádně obsáhlý komplet muziky, dříve nabízený na jednotlivě vydaných DVD, ale v této sestavě nejúplnější přehlídka jeho zpívání z let 1963 až 1989. Od Zdvořilého Woodyho po Krev toulavou – a mezitím prakticky vše, co se dalo z té doby převést do technicky optimální podoby.

Gottovy písně ze 60. až  80. let: více než stovka záznamů na 3 DVD! 

3DVD vychází: 12. listopadu 2010

Doporučená cena 599,- Kč/ 21,99ˆ

 

Zdroj: Supraphon

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Myslím,že nikdo s těch mladých talentovaných zpěváků jak se říká na Gotta nemá on prostě je pořád dobrejSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
karel Gott je ******** super borec
Obrázek uživatelky
profil
Neberu mu, že býval vellmi dobrý zpěvák, dnes již je to především legenda, která žije z podstaty. Máme mnoho skvělých zpěváků, jenže bohužel neměli to štěstí, které měl právě Karel Gott. Prostě neměli to správné zázemí, tedy především hudebníky, textaře a dobrý management. Bez této skutečnosti, by o Karlovi nikdop nevěděl. Co by asi zpíval, kdyby neměl dobré autory? On sám si myslím napsal jedinou píseň, pokud se nemýlím a zřejmě nebyla nic moc.
Obrázek uživatelky
profil
Majster s vežkým M, nᚠnajobĺubenejší spevákSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
taky ho miluju Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Nᚠtip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles