Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

4 tipy, jak se zbavit vrásek s Pretoxem

7. 11. 2012 | Krása
-Komerční sdělení-

Léta přibývají, avšak vy se cítíte stále skvěle a možná i lépe než kdy jindy. To se bohužel nedá říci i o vaší pleti. Každý rok se na ní podepíše novou vráskou a prohloubením těch stávajících. Kůže je jaksi povadlejší a mladistvé kontury ztrácejí své ladné křivky.

Pokud hledáte správného kosmetického pomocníka, který by věděl, jak na vrásky, máme pro vás rovnou 4 tipy. Zbavte se vrásek v oblasti očního okolí, na čele i kolem pusy, se vším si poradí řada přípravků Pretox od společnosti Medik8, která účinnost své kosmetiky založila na dlouholetých výzkumech a klinických studiích.

Pryč s vráskami mezi 30 – 40 rokem

Představte si, že existuje alternativa vyhlazení vrásek bez jehel, která pracuje na podobném mechanismu jako vpich botulotoxinu. Stačí každý večer a ráno namazat a už pouze očekávat výsledky omlazení pleti.

Medik8 Pretox 20

Vaše představa se stala nedávno realitou a jmenuje se Pretox 20. Tento přípravek obsahuje kyselinu hyaluronovou a speciální peptid Argireline (20 %), který působí jako svalový relaxant. Peptid dokáže ztlumit činnost obličejových svalů tak, že vyhladí vrásky, aniž by byla ovlivněna mimika. Tyto látky jsou pomocí liposomů transportovány hluboko do pokožky, kde dokáží vyplnit vrásky, dodat pokožce objem a napnout povadlé kontury obličeje i bez injekční aplikace. Pretox 20 se nanáší každý večer a ráno na dokonale čistou pleť cílených oblastí (strany očního okolí, čelo, nosolabiální rýhy...). Po 3 – 5 minutách působení může následovat aplikace krému či make-upu. Přípravek neobsahuje parfemace, konzervační látky ani petrochemikálie. Doporučuje se ženám i mužům.

Jak se zbavit vrásek nad 40. rokem?

Pretox Infi8

Je vám čtyřicet a hledáte něco, co by vrátilo pleti odpočatost a její stav o nějaký ten rok zpět. V takovém je na čase zkusit již něco silnějšího. Přípravek Pretox Infi8, který je podle klinických studií ještě o 30 % účinnější než Pretox 20 je účinný díky kombinaci tří peptidů (Octapeptide, Matrixyl a Rigin). Tyto látky dokáží uvolnit obličejové svaly a zajistit stimulaci kolagenu a elastinu. Pretox Infin8 je určen pro ženy i muže.

Mladistvé a plné rty jako kdysi

Oči a ústa jsou nejvýraznějšími partiemi obličeje, které na sebe jako první strhnout pozornost. Rudé plné rty byly sexy symbolem již v dobách Marilyn Monroe a dnešní dívky i ženy pro takové rty podstupují plastické operace nebo vpichy. To vy však nemusíte.

Pretox Pout

Pretox Pout je úplná novinka určená pro důkladnou hydrataci  a zvětšení rtů. Díky komplexu speciálních peptidů a kyseliny hyaluronové obnovuje produkci glukosaminglykanů a kolagenu, stěženích látek pro plnost a objem rtů. Přípravek zároveň zlepšuje konturu rtů, zvýrazňuje jejich linii a redukuje povrchové vrásky v okolí pusy. Nanáší se dvakrát denně na oblast rtů a jejich okolí.

Abrakadabra, povadlé kontury zpět!

Mimika, sluneční paprsky, odličování, genetické dispozice...všechny tyto faktory a mnoho dalších mohou za vrásky na čele, v oblasti okolo očí, za povadlé kontury obličeje nebo prohlubující se rýhy mezi nosem a ústy.

Pretox filler

A co takhle vše vyplnit bez jehel. Pretox Filler je gel, který má podobný účinek jako injekční aplikace výplňového materiálu. Jedná se tedy o neinvazivní metodu vyhlazování vrásek. Čistá krystalická formula s kyselinou hyaluronovou vyhlazuje vrásky, vyplňuje nosoretní rýhy, vrásky na čele a povadlé kontury obličeje. Kyselina hyaluronová v koncentraci 30 % a s pH 6,5 se díky liposomům dostane až do hloubky kůže, kde vznikají vrásky a dokáže je vyplnit, dodat objem a přispět k obnově povadlých kontur obličeje i bez injekční aplikace. Obsažená kyselina hyaluronová dokáže udržet 1000násobek vody, než je její vlastní hmotnost, silně pokožku hydratuje a vyplňuje.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 4 tipy, jak se zbavit vrásek s Pretoxem:

4 tipy, jak se zbavit vrásek s Pretoxem
4 tipy, jak se zbavit vrásek s Pretoxem
4 tipy, jak se zbavit vrásek s Pretoxem
4 tipy, jak se zbavit vrásek s Pretoxem
4 tipy, jak se zbavit vrásek s Pretoxem
4 tipy, jak se zbavit vrásek s Pretoxem
4 tipy, jak se zbavit vrásek s Pretoxem
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
takové ceny,tak to budu muset zůstat s vráskamaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Opět tahání peněz pro ženy,které nutně potřebují být krásnéSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
že bych se zkrášlila????????
Obrázek uživatelky
profil
Žádná láce, teda... To s tím efektem ceny na samovyhlazení docela funguje Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
našla jsem cenu tohoto výrobku:na rty-800,0 a další výrobky jsou cenově výš..
Já bych potřebovala to po 40 let.cena 1770,0Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles