Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

4 způsoby, jak trávit čas s dětmi

14. 06. 2016 | Výchova
-Komerční sdělení-

Svým maminkám máme za co děkovat – poskytují nám jídlo, vědomosti a zejména lásku. Právě proto společnost P&G společně s olympioniky děkuje maminkám za všechno jejich vynaložené úsilí. Ať už jste maminka olympijského sportovce či fantastického dítěte, vděk patří vám všem za to, co pro své dítě děláte. Všem maminkám se mohou hodit tipy na čtyři skvělé způsoby, jak se svou ratolestí příjemně trávit čas.

Uvařte si spolu


Společné vaření není jen zábavou, ale také skvělým způsobem jak dítě naučit zdravému životnímu stylu a mnoha vašim tipům, které v dospělosti přijdou vhod. Nechte své dítě, aby si vybralo recept a pomáhejte mu při jeho zpracováním. Dáváním různých úkolů u něj navíc podpoříte kreativitu. Ze společného vaření se tak rázem může stát úžasná vzpomínka, kterou si vaše dítě vybaví pokaždé, když usedne ke stolu.


Tvořte spolu


Pokud má vaše dítě umělecké vlohy, určitě ocení, pokud si najdete chvíli na to tvořit společně. Možnosti jsou takřka neomezené – od pletení přes vyřezávání až po malování. Mnoho užitečných tipů jak obohatit kreativitu vás i vašeho dítě lze nalézt ve speciálních knížkách či na internetu. Jakmile si nějakou aktivitu vyberete, dbejte na to, abyste byla spolutvůrcem a nikoliv pouze dohlížitelem. Právě to vám totiž zaručí, že si společnou tvorbu užijete oba dva.

Cvičte spolu


Děti si sport a hry spojují se svými kamarády, proč by ale to samé nemohly dělat i s vámi? Mnoho dětí zájem o sport ztrácí v průběhu dospívání – pomocí společného cvičení ale mohou svůj vztah ke sportu i nadále utužovat a podpořit tak své zdraví i do budoucna.

Hrajte si spolu


Pokud vaše dítě oplývá fantazií a rádo si na něco hraje, proč spolu nevytvořit nějakou novou hru? Ať bude hra jakákoliv, nechte dítě, ať si samo určí pravidla i cíle hry. Při tvorbě hry mějte na paměti tyto body:

  • Hraje se venku nebo v domě?
  • Je to týmová či individuální hra?
  • Je cíl hry jasný nebo se necháte unášet svou představivostí?

Při tvoření hry se nechte vést dítětem a jeho kreativitou – vy jste pouze spoluhráč, ono určuje pravidla.

Ať už se rozhodnete trávit čas se svým dítětem jakkoliv, bude bezesporu přínosný pro vás pro oba. Podívejte se ostatně na působivé video „Strong“, natočené společností Procter & Gamble na počest všem statečným a silným maminkám, které podporují své děti v jejich cestě za sportovními úspěchy.





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 4 způsoby, jak trávit čas s dětmi:

4 způsoby, jak trávit čas s dětmi
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !