Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

5 barev, které na plavkách vypadají dokonale

21. 05. 2019 | Pro ženy
-Komerční sdělení-

Milujete barvy a hru s barevnými kontrasty? Pak si zejména v létě přijdete na své, protože letní období přímo vybízí rozehrát hru výraznějších barev a různých kombinací. Přestože se nemusíte nikterak omezovat, mezi ty nejoblíbenější patří jednoznačně bílé, černé, červené, růžové a modré plavky. Každé mají své kouzlo, které stojí za to objevit. Jak vybrat ty pravé?

Bílá klasika, něha a romantika


Bílé plavky patří mezi osvědčenou klasiku, přesto nesluší zdaleka každému. Je známé, že bílá opticky rozšiřuje, takže pokud máte lehce nadváhu, raději volte černobílé plavky. Čistě bílé plavky sluší zejména štíhlým a mladším ženám a dívkám. Bílá je barva něhy, čistoty a působí velmi něžně a romanticky. Jemně bílé plavky dají vyniknout vaší opálené pokožce. Na druhou stranu tato barva je skutečně pro ty odvážnější. Pokud si nejste jistá a nechcete příliš experimentovat, raději vsaďte na černobílé plavky (obecně platí, že volíme černou tu část plavek, kde chceme opticky ubrat). Velmi vkusně vypadají také bílé plavky zdobené například kovovou přezkou nebo černou mašličkou.

černé plavkyČerná pro štíhlou postavu i elegantní vzhled


Černé plavky patří obecně mezi nejoblíbenější. Přestože tato barva může působit trochu smutně, u plavek tomu tak není. Velkou výhodou je, že na černé není vidět každý flíček, a hlavně má zeštíhlující účinky. A v neposlední řadě je to velmi smyslná a elegantní barva. Černé plavky jsou nadčasové a většina žen se v nich cítí dobře. Pokud si nepotrpíte na výraznější odstíny a experimenty, s černou zkrátka nemůžete nic zkazit.
Z výzkumů vyplývá, že Češi jsou spíše konzervativní a černé plavky jsou jednoznačně jejich první volbou. Není na tom nic špatného, ba naopak. Pokud se ale chcete trochu odvázat, raději vsaďte na černobílé plavky například s proužky nebo puntíky, které jsou tak trochu retro a vypadají skvěle.


Jen růžová to může být


Asi málokterá barva dokáže více vyjádřit a podpořit ženskost nežli růžová. Pokud se rozhodnete pro růžové plavky, pak vězte, že na vás budou lidé více koukat. Růžová přitahuje pozornost jako magnet, na druhou stranu na opálené pokožce vypadá perfektně. A pokud nechcete jen čistě růžové, můžete zvolit příjemnou kombinaci v růžovo-bílé, růžovo-šedé, růžovo-béžové či jiné. Růžová si skvěle rozumí se světlejšími neutrálními tóny. Nebojte se trochu experimentovat. Růžová navíc není pouze pro mladé ženy a dívky, skvěle se hodí i ke zralejším ženám. Chce to jen trochu více odvahy.

Smyslnost sama – červenáčervené plavky


Červená je jednoznačně symbol smyslnosti a sexappealu. Tato barva působí na muže jak červený hadr na býka. Pokud vám tedy nebudou vadit lačné pohledy mužů a chcete na sebe upozornit, pořiďte si červené plavky. Červená barva může mít mnoho odstínů od světlé až po sytou. Obecně platí, že čím sytější barva, tím výraznější model. Také červenou můžete kombinovat například s černou nebo bílou. Skvěle vypadá i v kombinaci s modrou a zelenou, je to maličko extravagantní, ale jak se říká fantazii se meze nekladou
.

Modrá je dobrá, modrá k létu patří


K moři, k bazénu i českému rybníku se perfektně hodí modrá. Hned po černé patří tato barva mezi nejoblíbenější v plavkovém světě. Od tmavé až po azurovou. Skvěle vypadá také námořnická modř nebo proužky. V modrých plavkách vám to bude vždy slušet. Výhodou je, že tento odstín sluší prakticky každé ženě bez ohledu na typ postavy, barvu pokožky i vlasů.

Ať už zvolíte jakoukoliv barvu plavek, dbejte především na to, abyste se v nich cítila příjemně. Plavky by měly kopírovat váš styl, a hlavně perfektně sedět.





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 5 barev, které na plavkách vypadají dokonale:

5 barev, které na plavkách vypadají dokonale
5 barev, které na plavkách vypadají dokonale
5 barev, které na plavkách vypadají dokonale
5 barev, které na plavkách vypadají dokonale
5 barev, které na plavkách vypadají dokonale
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4   5  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Nejvíce se mi líbí modré plavky.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Dobrý den,

za vzniklé komplikace se omlouváme.
Včerejší sběry neplatily, zpráva odešla chybně. Dnes jsou sběry dle nahlášení ještě večer v 19 a 21 h.
Na zítřejší Vám zpráva příjde dnes večer.
Obrázek uživatelky
profil
08. 06. 2019 13:15 Sebrán "Batoh" za 15 bodů
08. 06. 2019 13:09 Sebrán "Batoh" za 15 bodů
08. 06. 2019 13:05 Sebrán "Batoh" za 15 bodů
08. 06. 2019 13:00 Sebrán "Batoh" za 15 bodů
Obrázek uživatelky
profil
třetíSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
4
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles