Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

5 důvodů pro dovolenou na okružní plavbě lodí

14. 05. 2014 | Praktické rady
Přemýšlíte o netradiční dovolené pro celou rodinu? Vyzkoušejte okružní plavbu lodí, která přinese zcela nové zážitky. Máme pro vás pět pádných důvodů, proč se vydat na stále populárnější okružní plavbu po moři. Na této formě dovolené nejvíce přitahuje zejména množství míst a zážitků během pár dní, luxusní služby za velmi rozumnou cenu nebo třeba pro suchozemce přitažlivá a romantická atmosféra.

Během pár dní více destinací

Pokud se nemůžete rozhodnout, jestli na dovolenou vyrazit do Itálie, Španělska nebo Francie? Okružní plavby vám dávají volbu vidět vše pohodlně v rámci jedné dovolené. Během pár dní mohou cestovatelé navštívit například kosmopolitní Barcelonu, romantický Janov i rušnou Marseille a vše na luxusní lodi. Milovníci dálek si mohou zvolit zaoceánské lodi, které vás zavezou například po stopách pirátů z Karibiku nebo na cestu kolem Jižní Ameriky.

5 důvodů pro dovolenou na okružní plavbě lodíVyzrajete na čas

Výhodou okružních plaveb je jejich časová efektivita. Během krátké doby vidíte totiž mnoho zajímavých míst, cestujete i v noci a nemusíte se balit z jednoho hotelového pokoje do dalšího. Cestujete v pohodlí luxusní kajuty a zázemí lodi podle plánu plavby. Na pevninu v každém dalším přístavu vystoupíte krásně odpočatí a připraveni na nové zážitky.

Luxus za příznivou cenu

Dnešní gigantické lodě lze směle nazvat prvotřídními plovoucími hotely a můžete na nich čekat luxus nejvyšší kvality. A pokud si myslíte, že cestování na výletních lodích je pouze „pro horních deset tisíc“, tak jste na omylu. Okružní plavby již nejsou nedosažitelnou dovolenou. Zájezdy okružních lodí začínají již od 10 tisíc korun. Cena zahrnuje nejen plavbu ale i plnou penzi, aktivity na lodi, českého delegáta, divadla, kina a většina zájezdů nabízí pobyt dětí až do 17 let zdarma.

Moře zábavy na lodi

Na lodi najdou nepřebernou nabídku zábavy jak pětileté děti, jejich o deset let starší sourozenci, rodiče i muži a ženy všech věkových kategorií. Bazén s tobogánem, vířivky, joggingová dráha, multifunkční sportovní hřiště či fitness centrum. Dále welness s tureckými lázněmi, sauna, masáže, aromaterapie, služby kadeřníka nebo kosmetičky. To jsou jen některé z lákadel, které na lodi čekají. Také ale divadlo, kino, diskotéka, night-club, bar nebo kasino. Rodiče si díky celodenním i večerním dětským koutkům se specializovaným dozorem mohou vyjít třeba do divadla nebo na romantickou večeři při svíčkách. Zajít si můžete i do knihovny, na ochutnávku vína nebo zajímavý workshop.

Skvělá možnost jak poznat zajímavé lidi v romantickém prostředí

Milujete poznávání nových lidí? Na okružní plavbě je navíc potkáte v neopakovatelné romantické atmosféře. Poplujete ve společnosti lidí až ze čtyřiceti zemí světa. Z vaší dovolené se tak stane opravdu nevšední a kosmopolitní zážitek. Děti si mohou procvičit angličtinu či jiný jazyk se stejně starými spolupasažéry. A pokud jste singl, tak na lodi máte skvělou příležitost najít někoho, koho dlouho hledáte.

Zdroj, foto: Diamond Travel



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 5 důvodů pro dovolenou na okružní plavbě lodí:

5 důvodů pro dovolenou na okružní plavbě lodí
5 důvodů pro dovolenou na okružní plavbě lodí
5 důvodů pro dovolenou na okružní plavbě lodí
5 důvodů pro dovolenou na okružní plavbě lodí
5 důvodů pro dovolenou na okružní plavbě lodí
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Okružní jsme pluli dvakrát.Tak nádherné vyhlídky a pocity se nedají popsat.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles