Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

5 důvodů proč je jednodušší nakupovat na internetu než v kamenném obchodě

6. 06. 2014 | Finance
Obavy z virtuálních nákupů byly donedávna častým důvodem k tomu, abychom nenakupovali zboží z e-shopů. Co když mi halenka velikosti M nebude sedět? A co když zboží ve skutečnosti nebude vypadat tak dobře jako na fotce v e-shopu? Tyto a další otázky si možná pokládáte pokaždé, když si prohlížíte zboží na internetu. My vám na ně dáme odpověď. Není se totiž čeho bát a nakupování online je v mnohém o dost snazší než brouzdání po kamenných obchodech.

1.    Ušetříte čas a platit lze odkudkoliv

Nejsilnějším argumentem pro to, abyste se nebála nakupovat přes internet, je časová úspora. Kolikrát jste již litovala, že jste strávila pomalu celý den v nákupním centru a nic jste si nevybrala? Doma se vám ale tohle stát nemůže. Vybírat a objednávat svoje oblíbené prádlo nebo doplňky do bytu můžete třeba z kanceláře, kavárny, čekárny anebo z parku. Nemusíte chodit za obchodem, on přijde za vámi.

5 důvodů proč je jednodušší nakupovat na internetu2.    Platíte až po vyzkoušení zboží

Doteď jste si možná mohla myslet, že se ve všech e-shopech platí ještě před tím, než máte možnost se na objednané zboží podívat. Jenže je jiná doba a přichází k nám trend ze západní Evropy – platíte až po otevření balíčku. Existují i platební metody, které vám umožní zaplatit až během 14 dní po doručení zboží anebo ho zdarma vrátit.Zkrátkasi zboží prohlédnete a vyzkoušíte ještě před zaplacením. Nejvíc to oceníte asi při nákupu oblečení.

3.    Nakoupíte levněji

Výhodou virtuálních obchodů je fakt, že nemusí platit za obchodní prostory na frekventovaných místech, nezaměstnávají prodavačku za pultem a často ani neplatí svoje vlastní sklady. Díky tomu mohou nabízet zboží za přijatelnější ceny. Zkuste si porovnat například značkové oblečení, které na internetu často koupíte za zlomek ceny oproti kamenným obchodům.

4.    Široký sortiment zboží na jednom místě

Nemusíte bloudit od regálu k regálu, stačí rolovat myší internetovou stránku a prohlédnete si takové kvantum zboží, na které byste v běžném obchodě nikdy nenarazila. E-shopy zároveň nejsou omezeny prostorem ani počtem věšáků. Otvírají se vám tak nevídané možnosti, jak najít kuriózní věci anebo inspiraci při hledání vhodného dárku pro partnera. A navíc, většinou ani nekupujete zajíce v pytli, protože zboží hodnotili již zákazníci před vámi.

5.    Uživatelské recenze a hodnocení

Uživatelskými recenzemi získává nakupování přes internet úplně nový rozměr. Díky hodnocení v diskuzích, recenzím a známkování produktů si budete moct udělat poměrně přesnou představu o tom, co kupujete a od koho nakupujete. Nebo alespoň budete vědět, co si o zboží či e-shopu myslí ostatní. Prodavačka v kamenném obchodě vám zboží vždycky vychválí, ale ti, co hodnotí na internetu, většinou nelžou.

Zdroj: Twisto.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Ráda nakupuju přes internet a zkušenosti mám jen dobré
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles