Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

5 důvodů, proč k seznámení využít internet

20. 05. 2018 | Vztahy
Přes internet se seznamuje stále více nezadaných, ale i zadaných uživatelů virtuálního prostředí. Pokud nemáte v běžném životě dostatek času na seznámení nebo se stydíte oslovit krásný protějšek na ulici, představuje seznamka řešení, jak potkat nového partnera. Stále váháte? Víme o několika důvodech, proč k seznámení využít internet!

1. výhoda online seznamek: seznámení bez omezení

Nemusíte ani vytáhnout paty z domova a přesto se můžete seznámit. To oceníte zejména tehdy, když jste pracovně vytíženi nebo neradi chodíte do společnosti. Seznamovat se můžete odkudkoliv, kde máte přístup k internetu. V poslední době roste zejména obliba seznamování přes mobilní telefon, protože mobilní internet a veřejné Wi-Fi sítě jsou stále dostupnější. Mobilní telefon navíc máte neustále při sobě, takže se můžete seznamovat po cestě do práce, na školení nebo během dovolené.

5 důvodů, proč k seznámení využít internet2. výhoda online seznamek: široký výběr

Na největších seznamkách se již registrovaly tisíce uživatelů, kteří touží po nezávazném nebo vážném vztahu. Takové množství osob blíže nepoznáte za celý svůj život. Nemusíte ale procházet všechny registrované uživatele. Na seznamkách si můžete nastavit filtr podle města, věku, vzdělání nebo zájmů, což vám usnadní hledání vhodného protějšku. Uživatelé o sobě uvádějí základní informace, které vám napoví, zda byste si rozuměli i v reálném životě.

3. výhoda online seznamek: poznáte nové lidi

Seznamování přes internet je lehkým adrenalinem a zábavou v jednom. Na seznamce můžete najít nové přátele nebo si můžete nezávazně zaflirtovat. „Potkáte“ tu zajímavé lidi, na které byste těžko sháněli kontakty. Zábrany padají a odvaha roste, protože vás při samotné konverzaci halí rouška anonymity. Je jen na vás, kolik toho na sebe prozradíte.

4. výhoda online seznamek: odhodíte stranou své zábrany

Oslovit někoho v baru, na ulici nebo v autobuse je pro někoho nepředstavitelný problém. V online prostředí tyto bariéry mizí a nastává prostor pro písemnou komunikaci. Z té časem vyplyne, zda jste s protějškem naladěni na stejnou notu. I stydliví uživatelé na seznamce nacházejí kuráž pozvat protějšek na rande. A pokud vás náhodou někdo odmítne, nezoufejte si – v internetových seznamkách je zaregistrováno tolik uživatelů, že brzy objevíte další sympatický protějšek.

5. výhoda online seznamky: stoupne vám sebevědomí

V internetové seznamce se můžete těšit na pozornost, zvlášť když se budete prezentovat pozitivně a zveřejníte lichotivé fotky. Uvidíte, že o vás protějšky projeví zájem a zahrnou vás pozvánkami na rande. To vám zvedne sebevědomí a vrátí naději, že konečně objevíte nového partnera pro vztah.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
s manželem jsem se seznámila přes internet před 12 letySmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles