Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

5 důvodů, proč letošní Vánoce kupovat šperky

13. 12. 2018 | Finance
-Komerční sdělení-

My ženy tak rády dostáváme dárky. A nezáleží na tom, zda jsou k Vánocům či „jen tak“, velké či malé, praktické nebo pro radost. Krásně zabalený balíček v nás jednoduše pokaždé vyvolá radost a vzrušení z toho, co se asi skrývá uvnitř. Dárky však není krásné jen dostávat, ale také dávat a právě Vánoce jsou k tomu ideální příležitostí.

Pokud nevíte, co pod stromeček svým blízkým zabalit, pak vám přinášíme hned pět důvodů, proč jsou šperky ideální volbou a na vašem vánočním seznamu by tedy neměly chybět.


1. Ideální darovat


Snad každý člověk si jednou za čas udělá radost a koupí si pro sebe něco pěkného.
Například nový kousek oblečení, kabelku, boty či elektroniku. Šperky však do této kategorie nepatří, jelikož jsou považovány za luxusní zboží. Sice je milujeme, ale vždy se najde věc, kterou jaksi „potřebujeme“ víc. A právě z tohoto důvodu jsou ideální k tomu, abychom si je navzájem darovali k Vánocům i jiným slavnostním událostem. Protože sami si je jen tak nekoupíme.

na vánoce kupovat šperky











2. Nadčasovost


Zamyslete se nad dárky, které jste před lety dostali. Které z nich stále používáte? Oblečení se zničí nebo vyjde z módy, elektronika jde stále kupředu a i knihu přečteme jednou nebo dvakrát a pak ji odkládáme na polici. Snad jen šperky mohou být nošeny celý život, a dokonce se dědit z generace na generaci. Vezměte si například zlaté prsteny. To je klasika, která z módy nikdy nevyjde a i kdyby, vždy mohou být roztaveny a přetvořeny na jiný druh klenotu.

3. Příležitost pro investici


Většinu darů kupujeme s úmyslem potěšit jimi „teď a tady“, což je naprosto správně. Přesto, pokud může být dárek využíván i po letech, a dokonce zvyšovat svou hodnotu, je to jistě příjemný bonus. Samozřejmě, ne každý klenot, který koupíte, se časem zhodnotí. Pokud však budete pečlivě vybírat, váš dar může být nejen krásným potěšením a módním doplňkem, ale také skvělým způsobem, jak uložit peníze.

zlaté šperky










4. Pro muže i ženy každého věku


Jednou z nejtěžších věcí na nakupování je odhadnout, co se hodí pro jaký věk. Se šperky je však tento problém vyřešen. Dámy ocení snad každý typ šperku, pokud odpovídá jejich vkusu a muži jistě nepohrdnou jednoduchými prsteny nebo stříbrnými manžetovými knoflíčky. Pak už jen stačí zvolit design pasující k věku obdarovaného a dárek k Vánocům je elegantně vyřešen.

5. Nejlepší vzpomínka


Darovat můžeme prakticky cokoli a z různých důvodů: dotyčný dárek potřebuje, chce, nebo mu jednoduše udělá radost. Každopádně je jisté, že některé dárky jsou sentimentálnější než jiné a klenoty bezesporu do této skupiny patří. Šperky mohou reprezentovat významné životní okamžiky či osoby v našich životech. Navíc je můžeme mít takřka neustále u sebe. Pokud tedy chcete blízké překvapit malým pokladem, který se zároveň stane krásnou vzpomínkou, pak je šperk ideální. Skvělým tipem je například zlatý přívěsek s osobitým nápisem.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !