Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

5 rad pro správný pitný režim (nejen) dětí

6. 10. 2017 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

sirupy Hello











Máte také pocit, že Vaše dítě během dne málo pije? Poradíme Vám, jak na to!


Rodiče vždy starostlivě dohlíží na své děti, aby měly nejen zdravý a pestrý jídelníček, ale i dostatek nápojů. Pitný režim je důležitý pro zvládnutí všech jejich her, zájmů a školních povinností a zejména sportující děti potřebují „dobře zalévat“.
 
Základem pitného režimu by měla být čistá voda z vodovodu, z vlastní nezávadné studny anebo balená. Ale i pití si potřebujeme občas trochu zpestřit. Vhodné a v rodinách velmi oblíbené jsou nápoje z ovocných sirupů doplněné vodou. Doporučené ředění sirupů je 1:7, ale řídit se můžeme jednoduše podle své chuti. Ovocný sirup nám dobře poslouží i při mírném doslazení ovocného čaje.

sirupy HelloTady je 5 slíbených rad:


1. Nápoje přijímejte průběžně během celého dne, vpodvečer už pití omezte, ať vás v noci nebudí potřeba na toaletu.

2. Nejvíce tekutin přijímejte v podobě vody, která tělu prospívá a krásně ho čistí, celkem byste měli vypít 1,5 - 2,5 litru nápojů za den podle věku a hmotnosti. Nezapomeňte, že sportující děti a dospělí musí pít více a na kroužky a tréninky si berte lahvičky s pitím.

3. Ideální teplota nápoje se shoduje s teplotou okolí, tělo se s extrémními teplotami nápojů (ledových i horkých) musí pracně vyrovnávat.

4. Nepřehánějte to s bublinkami – sice máte dojem, že vás perlivý nápoj více osvěží, ale ve skutečnosti díky CO2 trpí vaše zuby a zažívací ústrojí.

5. Mějte doma po ruce láhev ovocného sirupu, abyste mohli vodu pro zpestření nahradit dobrým ovocným sirupem zředěným vodou přesně podle své chuti.


sirupy Hello













A jak si poradit při výběru sirupů?


Kvalitní sirupy
, jakými jsou např. extra husté sirupy HELLO, obsahují skutečné ovoce, na rozdíl od všelijakých sycených a přeslazených limonád s chemickými příchutěmi. U kvalitního sirupu se výše ovocného podílu pohybuje mezi 10% - 40%. Mezi nejkvalitnější sirupy na našem trhu patří HELLO jablečný sirup extra hustý s podílem ovoce 37%. Z takového sirupu v lahvi o objemu 0,7 litru po naředění vodou postupně vykouzlíte asi 5,5 litru osvěžujícího nápoje. Pokud jste zvyklí na méně sladkou chuť a přidáváte více vody, pak se získané množství nápoje z jedné lahve zvýší až na 6 litrů.

Na etiketě vždy najdete procento ovocného podílu a můžete si podle něj vybírat ty kvalitní.

Vybírejte srdcem!



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 5 rad pro správný pitný režim (nejen) dětí:

5 rad pro správný pitný režim (nejen) dětí
5 rad pro správný pitný režim (nejen) dětí
5 rad pro správný pitný režim (nejen) dětí
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Také pijeme vodu, šťávu a ráno čajSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Upřednostňujeme vodu, případně nakrájené ovoce ve vodě. Děti už jsou na toto zvyklé od malička.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles