Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

5 sexy vlastností moderního pomocníka v domácnosti

14. 08. 2014 | Domácnost
-Komerční sdělení-

Styl, technologie, přátelskost, výkonnost a zážitek. Hádejte, který z domácích spotřebičů dokáže splnit všechny tyto vlastnosti? Není to ani televize, ani žádná z erotických hraček. A dokonce to není ani počítač, tablet nebo chytrý telefon. Dáte se poddat? Dobrá. Jde o robotický vysavač. A hned vám řekneme, proč.  

Styl

Máte rádi designové kousky, které ozvláštní váš interiér? Podívejte se na ladné tvary robotických vysavačů. Mají daleko k nevzhledným krabicím s dlouhou hadicí. Vypadají jako zajímavý doplněk, který ladně proplouvá vaším bytem a dodává mu kouzlo a originalitu.

robotický vysavač SamsungTechnologie

Jste fanoušci moderních technologií? Nebo si na nich ulítává váš partner? Vestavěné kamery, desítky senzorů, dva procesory, naprostá samostatnost, vyhodnocování aktuální situace. Až z toho jde hlava kolem. Váš chytrý telefon vedle moderního vysavače zbledne závistí a půjde znovu do školy.

Přátelskost

Rádi byste si pořídili domácího mazlíčka, ale jste příliš málo doma? Nebo často zůstáváte dlouho v posteli a nechce se vám den co den venčit malého mopse? Vždycky jste chtěli mít za kamaráda R2D2 - pípacího roztomilého robotka z Hvězdných válek? Robovysavač je právě pro vás. Vsaďte se, že se brzo stane členem vaší domácnosti. Zařídíte mu dokonce i pelíšek, kde si bude nabíjet baterky. A jeho výhoda? Tenhle mazlík nepořádek uklízí, ne vytváří.

Výkonnost

Jakmile si vysavač pořídíte domů, můžete vzít jed na to, že se rázem stane nejpracovitějším členem vaší domácnosti. Nebude ani nadávat, ani zamračeně brumlat. A ve výsledku třeba takový robot Sencor vyjde levněji než paní od vedle, o které jste přemýšleli, že by vám mohla pomáhat uklízet.

Zážitek

Pátá vlastnost není jen tak pro někoho. Možná bychom o ní měli mluvit až po dvaadvacáté hodině. Představte si, že si vezmete domů románek na jednu noc, a když se pokusí v půlce noci nenápadně vytratit, pod nohama se mu rozeběhne robotické ferrari od Samsungu a začne vysávat a uklízet. Věřte tomu, že i kdyby noc s vámi chtěl nechat plavat, na tenhle zážitek určitě nezapomene. A vy budete mít další večer o čem vyprávět.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 5 sexy vlastností moderního pomocníka v domácnosti:

5 sexy vlastností moderního pomocníka v domácnosti
5 sexy vlastností moderního pomocníka v domácnosti
5 sexy vlastností moderního pomocníka v domácnosti
5 sexy vlastností moderního pomocníka v domácnosti
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !