Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

5 soukromých ostrovních resortů: utečte zimnímu splínu

20. 02. 2017 | Asie
Nedostatek slunečního svitu během zimního období a mrazivé počasí zahalující krajinu do bílého hávu v nás vyvolává pocit, že leden snad nikdy neskončí. Pro rozptýlení vám přinášíme 5 nejlepších soukromých ostrovních resortů, v nichž se vám nálada zlepší už jen při pohledu na tyrkysové moře a sluncem vyhřáté pláže. Tyto resorty se mohou pochlubit nejen soukromím, ale také překrásnými písčitými plážemi, panenskou přírodou či dopravou motorovým člunem přímo z letiště.

1) Pangalusian Island Resort, El Nido, Filipíny


Ostrov Pangalusian, neboli “ostrov slunce”, se nachází kousek od pobřeží známého filipínského ostrova Palawan. Zažijete zde jak dechberoucí východy slunce, tak i romantické západy slunce – ideálně přímo z bazénu na terase. Vybrat si můžete ze 42 luxusních vilek, z nichž 8 se nachází patnáct metrů nad zemí s výhledem na tyrkysové moře a další přímo u 750 metrů dlouhé pláže. K šesti z nich patří také soukromé 22 metrů dlouhé bazény. Palawan je rájem pro potápěče a hosté si mohou po dni plném šnorchlování odpočinout při tradiční filipínské masáži Hilot.

2) Beachcomber Sainte Anne Island, Seychely


Hotel se nachází na Seychelách, pouhých 10 minut jízdy lodí od Mahé, a to na soukromém ostrově v Indickém oceánu. Resort se pyšní 87 vilami, z nichž 29 nabízí také soukromý bazén. Ostrov je obklopen národním mořským parkem Sv. Anny s panenskou přírodou, při šnorchlování zde proto snadno narazíte třeba na mořské želvy. Romantické procházky vám umožní celkem 1,5 km dlouhé pláže a nebo se vydejte na průzkum ostrova po jedné z vyznačených tras do úchvatné přírody.

3) The Naka Island, A Luxury Collection Resort & Spa, Phuket, Thajsko


Pětihvězdičkový resort leží na pobřeží ostrova Naka Yai a nabízí ubytování v 67 luxusních soukromých vilách o rozloze 350 až 1 600 m2. Tento tropický ráj uprostřed aleje kokosovníků leží pouhých 25 minut od mezinárodního letiště v Phuketu. Hotel nabízí svým hostům dopravu zdarma, a to motorovým člunem, dále také denní aktivity jako ranní jóga, thajský box a dokonce zmrzlinu z lokálních produktů (mangovou, banánovou či třeba kokosovou). Dvě restaurace I bar se nachází samozřejmě na pláži s výhledem na zátoku Phang Nga a dramaticky vyhlížející vápencové útesy. Restaurace umístěná mezi svíčkami osvětlenými bazény, nabízí mořské plody I steaky na thajský způsob.

4) The Brando, Francouzská Polynésie


Pokud vám přijde jméno hotelu, The Brando, povědomé, asi vás nepřekvapí skutečnost, že si atol Tetiaroa ve Francouzské Polynésii zamiloval známý herec Marlon Brando. Rozhodl se zde proto vybudovat resort šetrný k místní přírodě, nicméně luxusem oplývající. Nejprve však musel atol “odkoupit” od královské rodiny, která sem do té doby měla jako jediná přístup. Díky The Brando Resort se zde dnes můžete nechat rozmazlovat královským luxusem i vy – 35 soukromých vil 50 kilometrů severně od Tahity nabízí vnitřní i venkovní posezení, královskou postel, venkovní vanu či soukromý bazén. Celý ostrov je obklopen průzračně čistou vodou s bohatým podmořským životem včetně želv či rejnoka manty.

5) Azura Quilalea Island, Mosambik


Na soukromém, zcela neobydleném ostrově u pobřeží Mosambiku, najdeme luxusní resort Azura zařízený v  trosečnickém stylu à la “Robinson Crusoe” se špetkou africké elegance. Tento svatostánek obklopený soustrovým Quirimbas vítá velkou škálu podmořského života – dle ročního období se zde můžeme setkat s velrybami, hnízdícími želvami či skupinkami dovádějících delfínů.  Vily jsou zařízeny dřevem, bavlnou a dalšími přírodními materiály jako lana, ratan či oblázky a splývají tak s okolím. Kromě mnoha lokací ideálních pro romatickou večeři (od pikniku na pláži po večeři pod hvězdami) vyzkoušejte jízdu na kajaku mezi mangrovy či na tradičních mozambických plachetnicích dhou.

Zdroj, foto: Trivago


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
a kde na to vzít? Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
už si počkám na létoSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Koleda